• AmandaAgardh

  Vad söt du är kan du svara å min vän fråga på Skype.

 • moset

  söööööt varning!! 

 • Nora

  hej, jag tycker du är extremt gullig och en super bra bloggare :) fast många av mina vänner tycker att du beter dig som en fjortis..men det tycker inte jag jag tycker du är jätte gullig och du värkar vara snäll och inte alls bete dig som en fjortis :) 

  • hemligt

   Bra där Nora!! Dina kompisar verkar inte ha vett i skallen… hade gött!

 • Elin

  Hej velket smenk anvender du mest

 • Hanna

  Hej jag vill att du ska svara på min vänförfrågan på skype.. SNÄLLA <333333
  /// Hanna

  • Alvamatilde

   hon kan inte ha fler vänner tror ja är själv inte vän med hon

   • Hanna

    Man kan ha hur många vänner som helst på skype 

    • Olivia

     hennes skype har börjat hacka för att hon har så många vänner.. 

 • carro

  jag ringde dig i dag vid kvart över åtta snälla glöm inte och ada mig på skyper

  http://maxatinpink.wordpress.com

 • Kajsa

  hej du jag bara undrar… För du Sägar att du typ är jätte kristen och så men Du får ha hur Mycket smink som helst ! Och och du lyssnar på musik där dom svär och använder typ köns ord skulle min syster lyssna på sån musik skulle jag bli jätte arg och hon är lika gammal som dig ! Tex: i begravnings sminkningen så sjunger dom ”pussy” som betyder ”fitta”??? Men de va ändå gulligt att du gjorde den !:)

  • också kristen

   Det står ingenstans i bibeln att man inte får ha smink. Kvinnorna i bibelns tid gjorde sig också vackra.

 • maddizen

  adda mig på facebook hör av dig

 • emelie

  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MISSLISIBELL ÄR VÄN MED MIG PÅ SKYPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

 • Wilma

  hej misslisibell jag älskar dina videos

 • josefine

  lisa jag försöker att ringa dig men det går inte dom gångerna för dom seger att det är upptaget

 • Mandiiis <3

  Sööötnos <33333