17 kommentarer på “20 dagars dag 3”

 1. AmandaAgardh skriver:

  Vad söt du är kan du svara å min vän fråga på Skype.

 2. moset skriver:

  söööööt varning!! 

 3. Nora skriver:

  hej, jag tycker du är extremt gullig och en super bra bloggare :) fast många av mina vänner tycker att du beter dig som en fjortis..men det tycker inte jag jag tycker du är jätte gullig och du värkar vara snäll och inte alls bete dig som en fjortis :) 

  1. hemligt skriver:

   Bra där Nora!! Dina kompisar verkar inte ha vett i skallen… hade gött!

 4. Elin skriver:

  Hej velket smenk anvender du mest

 5. Hanna skriver:

  Hej jag vill att du ska svara på min vänförfrågan på skype.. SNÄLLA <333333
  /// Hanna

  1. Alvamatilde skriver:

   hon kan inte ha fler vänner tror ja är själv inte vän med hon

   1. Hanna skriver:

    Man kan ha hur många vänner som helst på skype 

    1. Olivia skriver:

     hennes skype har börjat hacka för att hon har så många vänner.. 

 6. carro skriver:

  jag ringde dig i dag vid kvart över åtta snälla glöm inte och ada mig på skyper

  http://maxatinpink.wordpress.com

 7. Kajsa skriver:

  hej du jag bara undrar… För du Sägar att du typ är jätte kristen och så men Du får ha hur Mycket smink som helst ! Och och du lyssnar på musik där dom svär och använder typ köns ord skulle min syster lyssna på sån musik skulle jag bli jätte arg och hon är lika gammal som dig ! Tex: i begravnings sminkningen så sjunger dom ”pussy” som betyder ”fitta”??? Men de va ändå gulligt att du gjorde den !:)

  1. också kristen skriver:

   Det står ingenstans i bibeln att man inte får ha smink. Kvinnorna i bibelns tid gjorde sig också vackra.

 8. maddizen skriver:

  adda mig på facebook hör av dig

 9. emelie skriver:

  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MISSLISIBELL ÄR VÄN MED MIG PÅ SKYPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

 10. Wilma skriver:

  hej misslisibell jag älskar dina videos

 11. josefine skriver:

  lisa jag försöker att ringa dig men det går inte dom gångerna för dom seger att det är upptaget

 12. Mandiiis <3 skriver:

  Sööötnos <33333

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *