AJ….!!!

Igår kväll runt 5 i halv 12 gick ja o la mig men jag skar mig på nått, vet inte vad..? men de börja blöda så in i nordeen! xD ja, det blödde i en halv timma minst xD pappret blev helt fullt me blod.. xP men fick ett ploster :)


 

9 kommentarer
 • Angelica

  i din tag which product så sa du att du hade blivit biten av en fästing
  en i min släkt har fått en sjukdom så han inte kunde gå riktigt :( så nu måste jag och min lillasyster ta sprutor så att inte vi oxå får den sjukdomen

 • Millagustafsson

  AJ förstår att det gjorde ont ser så ut KRAM Milla♥♥♥♥

 • Siirpa

  Jag tycker att du ska göra en blogg tsm med http://lovisaellenkarlsson.blogg.se/  denna tjej hon är jätte poppis med sin blogg, jag tycker du ska skriva och fråga för det skulle va mycket roligare om ni satt i hop eran blogg!

 • Frida

  awww…stackars Lisa! :( men när kommer det en video idag!? sitter här hemma och väntar hehe…:D men jag har 2 tips om vad du kan göra för videos
  1. visa när du redigerar dina videos,var du redigerar dom
  2. visa hur du gör när du tar bort ditt smink!

 • MissGojsan.bloggplatsen.se

  AJJ! <3
  Hoppas det blir mkt bättre :)

 • Selma bella

  AJ DET BORDE GJORT ONT  KRYA PÅ DIG =D

 • Julia=)

  OMG, ojj.. Hehe krya! =)

 • julia eik

  oj du læs min blogg snælla fjortizz2012.bloggspot.se

 • YOLO

  kan det ha varit mensen som äntligen drabbat dig?