20 dagars dag 4

dag 4 beskriv din konstigaste dröm

hmm…! det var väldigt svårt för asså, I don’t remember :P

men detta är en av dom, ksk inte så konstig men de va att vi kollar på ”little house on the prairie” o det är då en serie vi kollar på typ varge dag, men nu ska vi komma till saken. Det är inte så konstigt men asså alla hade andra utseende som ja kände igen, väner o sånt xD det va lite lustigt :P

Jag kommer tyvär inte på nått annat faktist…JO, att en gång i vårt gamla hus då drömde jag att jag blev jagad av doktorer över en bro med en big bauta spruda me dödligt gift i xD men dom fick tag i mig o dödade mig… de vblev svart! o då vaknade ja xD HAHAHA!!

PS: vi kolar på sesong 9!! xP + kollar jusst nu! :D

https://i1.wp.com/misslisibell.se/wp-content/uploads/2012/07/IMG_1873.jpg?resize=786%2C590

6 kommentarer

6 kommentarer på “20 dagars dag 4”

 1. Bellabjork skriver:

  hej jag heter bella och jag vill vara kompis med dig

 2. Nellie! <333:) skriver:

  Så underbart sööt är du! <3:)
  Så grymt fint utseende! <3333:D
  Dom som är vänner med dig borde vara tacksam att ha dig som vän för du är så snäll värka det som hihi ! <3333:!
  Kramar! :)

 3. Skit skriver:

  du är skum ######F####U####L####

 4. Elin:) skriver:

  Vart var ditt gamla hus? :)

 5. Amie skriver:

  Visste du att man kan aldrig dö i en dröm.
  Man vaknat istället.

 6. Bellllllla skriver:

  Hej!! Jag ser också på ”little house on the prarie” jag har hela serien i boxar på min hylla :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *