20 dagars dag 4

dag 4 beskriv din konstigaste dröm

hmm…! det var väldigt svårt för asså, I don’t remember :P

men detta är en av dom, ksk inte så konstig men de va att vi kollar på ”little house on the prairie” o det är då en serie vi kollar på typ varge dag, men nu ska vi komma till saken. Det är inte så konstigt men asså alla hade andra utseende som ja kände igen, väner o sånt xD det va lite lustigt :P

Jag kommer tyvär inte på nått annat faktist…JO, att en gång i vårt gamla hus då drömde jag att jag blev jagad av doktorer över en bro med en big bauta spruda me dödligt gift i xD men dom fick tag i mig o dödade mig… de vblev svart! o då vaknade ja xD HAHAHA!!

PS: vi kolar på sesong 9!! xP + kollar jusst nu! :D

https://i2.wp.com/misslisibell.se/wp-content/uploads/2012/07/IMG_1873.jpg?resize=786%2C590

1 309 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *