FÖRFALSKARE!

 Lisa-01j’s skype ser ut så här..Hon har skrivit detta! vi sin bild OSV.

PS: klicka på den första o läs!

O ja skulle alldrig legga rer min blogg :D

38 kommentarer
 • maddizen

  kan du läsa min blogg den heter maddizen.bloggo.nu
  synd om dig

  • Amelia

   Hej lisa jag tycker om dina videos

 • Mimmi

  skall du lägga ner bloggen eller missuppfata jag det??

  • Johanna

   Nej :) förfalskaren skrev det ;) Lisa sa att hon aldrig lägga ner bloggen :D

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   förfalskaren skrev de men de e inte sant de ska ja itne :D

 • Binell Cent

  Vrf måste man förfalska någon, så omoget.
  Men du heter väll 100%Misslisibell ?

  • Andrea

   Nej, hon heter lisa01j

 • Issa

  Neeej!!!!! Varför??? Lägger du ner Youtube också???? :'(

  • Hedda

   hon ska inte lägga ner det! 

 • http://julia-minadrommar.blogspot.se/ Julia

  Stakare Lisa! Synd om dig!! :'(

 • Hannis

  Hatar dom som förfalskar dig!! Meningslöst eller hur? PS kan du acceptera min skype förfrågan, heter hannasofia5

 • Frejarunkvist

  Omogen är vad hon e……..<3
  tycker verkligen synd om dig…. Fattar inte varför hon inte kan leva sitt eget liv.
  Hoppas hon slutar snart …. // Freja

 • Hanna Nathanaelsson

  Hej Lisa kan du svara på min änförfrågan jag heter hannanathan på skype..

 • Ninni

  Stackare!! vrf ska hon göra något så dumt??
  Lite frågor!
  1.gillar du salami?2.har du använt lösnaglarna någon gång, isf hur var dom?3. blåbär lr björnbär?4.soffan lr fåtöljen?5.sill lr lax?
  Kram <3 <3 Du är såå söt kom ihåg det //Ninni

 • Ninni

  Ännu mer frågor xD!!
  1.Får lr ko?2.Armband lr halsband?3.lila lr blå?4.ögonskugga lr puder?5.rädda din Lilly lr Nellie? (du måste välja, förstår om du vill rädda båda XD)6.vilken av dina STAR nature parfymer luktar godast? (jag har sj den som luktar bubbel gum=rosa)7.favvo bok?8.favvo film?9. kan du nämna min blogg i en video? Ninni-sweet.bloggplatsen.se10. vad har du för ögonfransböjare? (stavning)

  • Ninni

   Kan du svara på min frågor i en video? Hoppas…kram<3

 • Bellabjork

  hon ska inte skriva det om hon tror det är sant

 • Selma bella

  nnneeeeeeeeeeej du får inte då börjar jag gråta

 • Ida

  Du kan ju blockera den där elaka människan o byta namn o så för då vet den inte vad du heter o kan inte förfalska dig. Människan vill bara vara elak för du är så mycket populärare än den o den är avundsjuk! 

 • Kommenterare

  Man förstår ju att användaren är fake… 100°/. Misslisibell, vem skriver så?! Hahahahaha, du som fakear, vad sägs som att skaffa ett liv?

 • Wilma

  jag tycker väldigt mycke om dig lisa jag tycker att det är jätte synd om dig:,(
  .

 • Ebba Lindgren

  Snälla lisa, jag älskaaar din blogg.Och jag är lika gammal som dig alltså jag är född 2001. och jag vill jättegärna prata med dig på skype, och jag undrar om du kan adda mig på skype? Jag heter uknowebba. och jag har addat dig. och snällaaa acceptera mig!

 • Jennie

  Lisa du är världens bästa bloggare kan inte du visa hu failaren ser ut ps du är bäst efter mig och sötast efter mig♥♥♥♥♥

 • Denise

  lisa, jag är en tjej på 13 år från linköping & vill bara säga att det är inget du ehöver bry dig om. Anledningen till att förfalskaren gör så är att hon är avundsjuk på dig, hon vill va som dig, vill få all den uppmärksamheten som du får. Jag är också lite småavis på dig, faktiskt, men jag vill dig inget illa, jag tycker du är grym & skitsöt. Men iallafall bry dig inte om sånna som är avundsjuka på dig & vill dig illa :) 

  Sen kankse du skulle kunna acceptera mig på skype? denise.w99 :) 

  • Angelica

   är oxå 13 och tycker precis samma som dig :)

 • Felicia ditt Fan!!

   heej skicka mail till mig lisa och jag älsakr dig som bloggare och nundra om jag kan få din mail :)) och adda mig på skupe feliciask00 thnx och e 01 som du :) och du e mitt största fan för vill bli bloggare !!! JA men älsakr dig  och har du instagram eller kik ja men kramar felicia så otroligt tacksam för svar :) KRAM

  • Felicia ditt fan

    srry ny mail :) den här kommer det vara :) det är jag felicia igen om du undrade :) blir tacksam för svar på båda :)

 • Agnes

  Frågestund på bloggen fråga gärna något♥♥

 • Justinbieber00

  hej lisa, läs gärna min blogg den heter bloggarflikkan.blogg.se ;)

 • anonym

  hur gör du så att de står misslisebell.se jag har också en blogg och vill veta hur man gör de :) eller vilken slags blogganvändare du har :)

 • Anonym

  Hej!Tänkte bara säga att jag tror faktiskt det händer alla som blir kända:(
  Kanske inte kända men i alla fall får mycket uppmärksamhet på nätet.De är bara avis på dig!
  För att 1.du är super söt 2.Du är typ känd 3.du har mycket smink och såna saker som många tjejer vill ha.
  Så sluta bry dig så kommer det nog kännas bättre!

 • Emmy ;)

  Vilken sida gör du din header på? pizap eller?
  tacksam för svar (:

 • Tilda

  Hej misslisibell! Jag har sett att du har många läsare och jag undrade om du ville vara så gullig att nämna min blogg i din blogg :) min blogg heter tildasundberg.devote.se :) snälla du skulle vara sötast i världen (fast det är du redan) jag är 13 år, hur många år är du? :) lärare din blogg nästan varje dag! Snälla kolla in min blogg och kommentera gärna så jag vet att du har varit där!! Hejdå från Tilda :)

 • Matildasundlin

  Hej lisa du måste hjälpa mej jag  skulle vilja börja sminka mej i skolan men jag är rädd att någon ska börja skratta när jag har smink snälla snälla hjälp mej !!!!!! H.M

 • idisen <3

  kram på världens bästa lisa3<3<3:)

 • Ebbajohansson

  vad heter du på SKYPE då??!! :D
  snällllllaaaaa bli vän med mej :D 

 • Amanda :DD

  Faaiil ! den som har gjort skype-kontot har ju failat som fan ..
  Man ser ju att den har tagit kort med typ sin mobil på datorn och typ närbild ? bilden är ju as suddig såå…Du e så dålig som gjorde kontot . tack för mej (:

 • Alina Savaca

  kan jag få din skype