FÖRFALSKARE!

 Lisa-01j’s skype ser ut så här..Hon har skrivit detta! vi sin bild OSV.

PS: klicka på den första o läs!

O ja skulle alldrig legga rer min blogg :D

38 kommentarer

38 kommentarer på “FÖRFALSKARE!”

 1. maddizen skriver:

  kan du läsa min blogg den heter maddizen.bloggo.nu
  synd om dig

  1. Amelia skriver:

   Hej lisa jag tycker om dina videos

 2. Mimmi skriver:

  skall du lägga ner bloggen eller missuppfata jag det??

  1. Johanna skriver:

   Nej :) förfalskaren skrev det ;) Lisa sa att hon aldrig lägga ner bloggen :D

  2. Misslisibell skriver:

   förfalskaren skrev de men de e inte sant de ska ja itne :D

 3. Binell Cent skriver:

  Vrf måste man förfalska någon, så omoget.
  Men du heter väll 100%Misslisibell ?

  1. Andrea skriver:

   Nej, hon heter lisa01j

 4. Issa skriver:

  Neeej!!!!! Varför??? Lägger du ner Youtube också???? :'(

  1. Hedda skriver:

   hon ska inte lägga ner det! 

 5. Julia skriver:

  Stakare Lisa! Synd om dig!! :'(

 6. Hannis skriver:

  Hatar dom som förfalskar dig!! Meningslöst eller hur? PS kan du acceptera min skype förfrågan, heter hannasofia5

 7. Frejarunkvist skriver:

  Omogen är vad hon e……..<3
  tycker verkligen synd om dig.... Fattar inte varför hon inte kan leva sitt eget liv.
  Hoppas hon slutar snart .... // Freja

 8. Hanna Nathanaelsson skriver:

  Hej Lisa kan du svara på min änförfrågan jag heter hannanathan på skype..

 9. Ninni skriver:

  Stackare!! vrf ska hon göra något så dumt??
  Lite frågor!
  1.gillar du salami?2.har du använt lösnaglarna någon gång, isf hur var dom?3. blåbär lr björnbär?4.soffan lr fåtöljen?5.sill lr lax?
  Kram <3 <3 Du är såå söt kom ihåg det //Ninni

 10. Ninni skriver:

  Ännu mer frågor xD!!
  1.Får lr ko?2.Armband lr halsband?3.lila lr blå?4.ögonskugga lr puder?5.rädda din Lilly lr Nellie? (du måste välja, förstår om du vill rädda båda XD)6.vilken av dina STAR nature parfymer luktar godast? (jag har sj den som luktar bubbel gum=rosa)7.favvo bok?8.favvo film?9. kan du nämna min blogg i en video? Ninni-sweet.bloggplatsen.se10. vad har du för ögonfransböjare? (stavning)

  1. Ninni skriver:

   Kan du svara på min frågor i en video? Hoppas…kram<3

 11. Bellabjork skriver:

  hon ska inte skriva det om hon tror det är sant

 12. Selma bella skriver:

  nnneeeeeeeeeeej du får inte då börjar jag gråta

 13. Ida skriver:

  Du kan ju blockera den där elaka människan o byta namn o så för då vet den inte vad du heter o kan inte förfalska dig. Människan vill bara vara elak för du är så mycket populärare än den o den är avundsjuk! 

 14. Kommenterare skriver:

  Man förstår ju att användaren är fake… 100°/. Misslisibell, vem skriver så?! Hahahahaha, du som fakear, vad sägs som att skaffa ett liv?

 15. Wilma skriver:

  jag tycker väldigt mycke om dig lisa jag tycker att det är jätte synd om dig:,(
  .

 16. Ebba Lindgren skriver:

  Snälla lisa, jag älskaaar din blogg.Och jag är lika gammal som dig alltså jag är född 2001. och jag vill jättegärna prata med dig på skype, och jag undrar om du kan adda mig på skype? Jag heter uknowebba. och jag har addat dig. och snällaaa acceptera mig!

 17. Jennie skriver:

  Lisa du är världens bästa bloggare kan inte du visa hu failaren ser ut ps du är bäst efter mig och sötast efter mig♥♥♥♥♥

 18. Denise skriver:

  lisa, jag är en tjej på 13 år från linköping & vill bara säga att det är inget du ehöver bry dig om. Anledningen till att förfalskaren gör så är att hon är avundsjuk på dig, hon vill va som dig, vill få all den uppmärksamheten som du får. Jag är också lite småavis på dig, faktiskt, men jag vill dig inget illa, jag tycker du är grym & skitsöt. Men iallafall bry dig inte om sånna som är avundsjuka på dig & vill dig illa :) 

  Sen kankse du skulle kunna acceptera mig på skype? denise.w99 :) 

  1. Angelica skriver:

   är oxå 13 och tycker precis samma som dig :)

 19. Felicia ditt Fan!! skriver:

   heej skicka mail till mig lisa och jag älsakr dig som bloggare och nundra om jag kan få din mail :)) och adda mig på skupe feliciask00 thnx och e 01 som du :) och du e mitt största fan för vill bli bloggare !!! JA men älsakr dig  och har du instagram eller kik ja men kramar felicia så otroligt tacksam för svar :) KRAM

  1. Felicia ditt fan skriver:

    srry ny mail :) den här kommer det vara :) det är jag felicia igen om du undrade :) blir tacksam för svar på båda :)

 20. Agnes skriver:

  Frågestund på bloggen fråga gärna något♥♥

 21. Justinbieber00 skriver:

  hej lisa, läs gärna min blogg den heter bloggarflikkan.blogg.se ;)

 22. anonym skriver:

  hur gör du så att de står misslisebell.se jag har också en blogg och vill veta hur man gör de :) eller vilken slags blogganvändare du har :)

 23. Anonym skriver:

  Hej!Tänkte bara säga att jag tror faktiskt det händer alla som blir kända:(
  Kanske inte kända men i alla fall får mycket uppmärksamhet på nätet.De är bara avis på dig!
  För att 1.du är super söt 2.Du är typ känd 3.du har mycket smink och såna saker som många tjejer vill ha.
  Så sluta bry dig så kommer det nog kännas bättre!

 24. Emmy ;) skriver:

  Vilken sida gör du din header på? pizap eller?
  tacksam för svar (:

 25. Tilda skriver:

  Hej misslisibell! Jag har sett att du har många läsare och jag undrade om du ville vara så gullig att nämna min blogg i din blogg :) min blogg heter tildasundberg.devote.se :) snälla du skulle vara sötast i världen (fast det är du redan) jag är 13 år, hur många år är du? :) lärare din blogg nästan varje dag! Snälla kolla in min blogg och kommentera gärna så jag vet att du har varit där!! Hejdå från Tilda :)

 26. Matildasundlin skriver:

  Hej lisa du måste hjälpa mej jag  skulle vilja börja sminka mej i skolan men jag är rädd att någon ska börja skratta när jag har smink snälla snälla hjälp mej !!!!!! H.M

 27. idisen <3 skriver:

  kram på världens bästa lisa3<3<3:)

 28. Ebbajohansson skriver:

  vad heter du på SKYPE då??!! :D
  snällllllaaaaa bli vän med mej :D 

 29. Amanda :DD skriver:

  Faaiil ! den som har gjort skype-kontot har ju failat som fan ..
  Man ser ju att den har tagit kort med typ sin mobil på datorn och typ närbild ? bilden är ju as suddig såå…Du e så dålig som gjorde kontot . tack för mej (:

 30. Alina Savaca skriver:

  kan jag få din skype

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *