8 kommentarer på “Hade kul med camen! XD”

 1. selma bella skriver:

  fina =D nee supper fina=D

 2. Bellabjork skriver:

  lisa snälla gå in på brorssonbjork.devote.se
  PS det är lösernordsskyddat det är hästar

 3. Brydiginte skriver:

  Usch, du är så ful och äcklig.

 4. Cacao^^ skriver:

  Hej, har en fråga varför går det inte att ringa till dig?

 5. DeryaDou skriver:

  Hej Lisa, du har en profsig blogg du jag tycker om den så du vet så varje dag när jag inte har något att göra så bara går jag in på Youtube och går in på din hämsida där du har alla dinna klipp och bara kollar sönder mig alvarligtja men lycka till då , kram,/derya 

  p.s gå gärna in på min blogg på blogger  www.DeryaDD.blogspot.com
  en bild på mig! ;)

 6. Ellensigvardson skriver:

  hej lisa jag skulle bli jätte glad om du svarade på detta!  för det första hur fick du dom ramarna runt bilderna? och jag ska börja fyran tycker du det är lite konstigt att man börjar sminka sig i fyran för jag är rädd att alla ska tycka jag är för ung och sånt. och den sista frågan är när började du sminka dig?

 7. Bestevve skriver:

  Hej Lisa! :)
  Jag ÄLSKAR din blogg och din kanal på youtube.
  Du gör allt så perfekt!
  Jag ser upp till dig verkligen, själv är jag ett år äldre än dig ;)
  Jag vore jätte tacksam av att få ett svar på denna kommentaren,
  det skulle göra mig så lycklig!
  Du är verkligen snäll och rolig och du har utseendet! :)

  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *