8 kommentarer på “avslutad, look of today, SMS, dagen m.m?”

 1. Felicia skriver:

  Hej Lisa jag har en egen blogg Pinkisthecolur.blogg.se Och jag vill gärna börja lägga ut videos men jag vet inte hur man skaffar ett youtube konto och det är flera av mina kompisar som inte eller kan men skulle du kunna visa det på en video eller nåt snälla??<33

 2. moset skriver:

  hej snälla kan du svara på min förfrågning på skype (fridolin10)

 3. Felicia Ae skriver:

  hej vart brukar du redigera dina videos. vore tacksam för svar

 4. Felicia ditt fan skriver:

  HEEEJ ring mig för jag ringer dig jätte ofta ring mig nu plizzz! har försökt ringa och messa dig hela kvällen!! och jag tror det var jag som ringde under din Vlogg

 5. anonym skriver:

  hej! kan du lägga upp en video på när du gör frisyren du har på videon! skulle jätte gärna det för jag kan typ inte göra hår bullar liksom! //anonym

 6. Alma Jirsjo skriver:

  Jag har några frågor till dig  1 älskar du hästar 2kan du jöra en video där man får se dig sminka dig som på vinter 3 hur många vänner har du 4 hur många bästisar har du ??? det är mina frågor till dig

 7. Bellabjork skriver:

  hejhej     jag skulle bli glad om du sa brorssonbjork.dete.se i en video

 8. Misslyckadböna skriver:

  Hej! heter du Misslyckadbell eller Misslyckadböna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *