• Felicia

  Hej Lisa jag har en egen blogg Pinkisthecolur.blogg.se Och jag vill gärna börja lägga ut videos men jag vet inte hur man skaffar ett youtube konto och det är flera av mina kompisar som inte eller kan men skulle du kunna visa det på en video eller nåt snälla??<33

 • moset

  hej snälla kan du svara på min förfrågning på skype (fridolin10)

 • Felicia Ae

  hej vart brukar du redigera dina videos. vore tacksam för svar

 • Felicia ditt fan

  HEEEJ ring mig för jag ringer dig jätte ofta ring mig nu plizzz! har försökt ringa och messa dig hela kvällen!! och jag tror det var jag som ringde under din Vlogg

 • anonym

  hej! kan du lägga upp en video på när du gör frisyren du har på videon! skulle jätte gärna det för jag kan typ inte göra hår bullar liksom! //anonym

 • Alma Jirsjo

  Jag har några frågor till dig  1 älskar du hästar 2kan du jöra en video där man får se dig sminka dig som på vinter 3 hur många vänner har du 4 hur många bästisar har du ??? det är mina frågor till dig

 • Bellabjork

  hejhej     jag skulle bli glad om du sa brorssonbjork.dete.se i en video

 • Misslyckadböna

  Hej! heter du Misslyckadbell eller Misslyckadböna