Plans for tomorrow<3

Snabb fakta om KVÄLLEN:

Jo, som ja sa i en video..att tävligen är avslutad. Jag ska läsa igenom ALLA kommentarer ikväll o dom ja inte hinner tar ja imorn.

Om imorgon:

Då ska ja då göra videon om den som van tävlingen jag hade om (marcaran o läppglansen som ja ska skriva autograf på) o sedan ska a göra en party/Disco/fest sminkning som är önskad! sedan kommer det andra videos såklart TEX. jag har fått flera brev av er, o har skrivit autograf o brev som är klara ska i brevlådan…så ja kommer göra en video där ja lägger i dom. Ni fattar när ni ser den! =D o så kommer de fler videos! xD ;D =D

13 kommentarer

13 kommentarer på “Plans for tomorrow<3”

 1. Felicia ditt fan skriver:

  HEj Lisa är din mobil urladdad !! ??? för försöker ringa men du svarar nt !! :( RING MIG !!!!!!! KRAM!
  En 01 som älskar dig kommenterar OFTA

 2. Felicia ditt fan skriver:

  och kan jag få din postadress så jag kan posta till dig!!
   

 3. Felicia ditt fan skriver:

  HEEEEJJJJ 

 4. Felicia ditt fan skriver:

  Mycket kommentarer gjorda men kan jag få dittt post nr !!!

 5. Felicia ditt fan skriver:

  HEj ladda din telefon! så jag kan få prata med dig”!!!

 6. Ebba skriver:

  Hej lisa, jag ringde dig för någon timme sen, och du sa att du skulle acceptera mig på skype men när jag skriver till dig då kan du inte se det för du har ju inte mig på skype, så jag undrar om du adda mig på skype, jag heter uknowebba. med punkt alltså. Och jag älskaaar verkligen din blogg, ha det bra hejdå ;)

 7. Ajgam skriver:

   Varför skriver du autografer? Är du typ nån kändis elle? Och du stavar ju fel ju .-p! Förlåt, är väldigt noga, då jag är en MATTENÖRD! Go mattenördarna! Och har du verkligen allt det där sminket? alltså, inte för att vara elak, men du kanske ska träna på stavningen?

 8. Ida skriver:

  Hej Lisa!
  Hoppas allt är bra med dig och att du haft ett underbart sommarlov hittills :)Måste bara säga att jag älskar din blogg och dina videos, följer dig varje dag! :)Hade även en fråga om du kanske hade lust att sprida min blogg: annaidamargareta.blogg.se :)Puss och kram!

 9. sandra skriver:

  HEj skulle du kunna lägga ut en video då du rider??!

 10. Evelina Duwe skriver:

  Hej Lisa! Jag har en fråga har du typ tagit bort ” för att få min autograf ”-videon? I <3 U so much! Vill så gärna skicka ett brev! Kram!

 11. Emilia skriver:

  Hej Lisa!!!! Jag har några frågor till dig

  1.Vad heter du på howrse?
  2.Favorit färg?
  3.YT eller SKYPE?
  4. Puder eller foundation?
  5.Concealer eller primer?
  6.Kajal eller eyeliner?
  7.Favorit färg?

 12. Tilda :D skriver:

  TJAABA tjeena :D
  asså gud jag är så paff att en 11 åring *som jag* är så duktig på det hon gör!
  bara så du vet så är du en STOR förebild och jag kämpar för att bli som du!
  tack för att du finns för alla!

 13. Ella! <3 skriver:

  Hej Lisa!
  En fråga, har du stardoll?
  Du är superduktig på det du gör. ( Önskar att jag var som du )
  Kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *