Sminka sig i skolan..!

Matildasundlin

Hej lisa du måste hjälpa mej jag skulle vilja börja sminka mej i skolan men jag är rädd att någon ska börja skratta när jag har smink snälla snälla hjälp mej !!!!!!

1. hur gammal är du Matlida? :D

För asså du kan börja med att ha ”mascara” ksk inte så mkt, de gjorde ja o folk frågade om ja made mascara inget mer, dom skrattade INTE! :D

2. sedan kan du börja me LITE ”concealer” om ud har nått att täcka!

PS: Ta små steg framot, lycka till! o hoppas att ja var till hjälp!♥

47 kommentarer

47 kommentarer på “Sminka sig i skolan..!”

 1. Emelie skriver:

  Hej Lisa! Ville bara säga att jag tycker du är jätte söt och duktig på det du gör! Kika gärna in min blogg och lämna en kommentar! :)
  http://emeliesdaily.blogg.se

 2. NellyLundhh skriver:

  hej Lisa ! skulle du kunna göra en fest skuggning ? skulle betyda jätte mke ville oxå seja att du e jätte söt o du sminkar dig jätte fint ps. kan du svara på min vänförfrågning på skype ;)

 3. Matildasundlin skriver:

  jag ska börja feman och tack för dit tips pussar av Matilda

 4. Alva skriver:

  Hej Lisa!
  Skulle du kunna göra en fest frisyr, skulle vara jätte roligt!:D
  Du har ju köpt din oranga genom skilniga tröja på kapphal, vill också ha en sån men hittar inte den. Är den på barn eller dam avdelningen?
  Kram Alva <3

 5. Nellie! :) skriver:

  hur söööööt kan man va?!<3
  ÄLSKA DINA VIDEOS PÅ YOUTUBE DOM ÄR AS BRA!<3:)

 6. saga skriver:

  Hej, Lisa jag har började sminka mig i trean och då bryde sig ingen meni fyran kalla alla killar en Fjortizz
  Fast jag bara använder Maskara & Conceler
  Snälla HJÄLP mig!!

 7. Jennie Thiesen skriver:

  Hej , Lisa när jag bara använder mascara i skolan så kallar vissa mig för fjortis och jag gillar inte det och jag använder inte änns mycket mascara har du några tips som du kan ge mig? Om vad jag kan göra snälla om  du har det svara på denna komentaren!

                                                           PS: Du är jätte söt älskar dig!

 8. Awsome skriver:

  hej hej ! lisa jag tyckte det var ett bra råd med mascaran ! men många sa ju att dem blev retade för att dem har smink på sig !!
  men det är ett väldigt enkelt svar till det ! ÅLDERN !alltså när man är runt 10-11 kan man börja ha mascara på sig ! sen också en väldigt natrurlig ögonskuggsfärg ! sen 12-13 kan man börja ha concealer också tillslut vid 13 puder .sen 14 kan man lätt ha lite foundaion ! 15+ mycket smink ;) hoppas detta hjälpte många !

 9. idisen <3 skriver:

  asså lisa! du är sååå snäll mot alla<3<3. jag önskar att alla var lika snälla som du. men med  jag har mascara på mig i skolan så säger en taskig tjej "VA! omg ida har mascara på sig". vad ska jag göra då?;__; 

 10. Tilda montero skriver:

  snälla kan du göra en video när du sminkar dig.=)

 11. Selma skriver:

  Hejsan Lisa! Du är en liten o söt bloggerska! :) Fortsätt som du gör, du kommer gå långt! Men försök att uppdatera lite mer, det blir roligare att läsa då ;) 

  /Selma

 12. Ziggsen skriver:

  Aso ja gillar värkligen dina filmer men synd att du blev hakad :(

 13. Melicia Mella skriver:

  Hej vi drar igång igen med veckans blogg!
  Kanske du är lite sugna på att vinna?
  Priset är bra o det står i ett inlägg så
  skriv en kommentar att du är med!

 14. Tildaversen skriver:

  hejsan svejsan Lisa :D
  asså jag kollade på en video du hade gjort morgonrutin+kvällsrutin och då fattade jag!
  asså du är skit bra fortsätt! du är verkligen en STOR förebild och asså jag kämpar :)
  Tack får att du finns

 15. Anonym skriver:

  Kan du filma någon gång när någon ringer dig???

 16. Millagustafsson skriver:

  det var länge sen du la in ett inlägg men du äger en då hihihXD♥♥♥♥♥ Lisa

 17. Mathilda skriver:

  Jag har ringt dig ungefär 5 gånger men det är en röst som säger ”personen du söker kan inte nås för tillfället, men lämna gärna ett meddelande om information att du har ringt”. Varför? Har ni dålig teckning hos er? Svara gärna i ett videoinlägg. Jag är säker på att det är fler än jag som är i samma situation. Kram! :) 

  1. Cornelia Gullisen skriver:

   Det är så när jag ringer också :(

  2. Emma skriver:

   Så är det för mig med! Det är tråkigt! Kram! <3

 18. Emilia-fjollan skriver:

  Hejsan !! Jag fyller år på Måndag fast vi kommer fira mig på söndag och jag tänka ha lite festlig sminkning för vi kommer att ha ganska så många gäster … Kan inte du göra ett inlägg du visar som jag kanske kan ha? skulle varit jätte shysst! :) Kram!

  1. NellyLundhh skriver:

   Jag fyller oxå år då :P och jag ska firas på söndagen jag me och jag frågade lisa om hon kunde göra en fest sminking ja me hah xDD

   1. Emilia-fjollan skriver:

    haha :D roligt!!

 19. Isabellohlsson skriver:

  Hej Lisa !
  Hur söt får man vara ???
  Du får jättegärna läsa min blogg och länka den :)
  http://missbella.bloggo.nu/ 

 20. Sanna skriver:

  Hej söta du!
  När ska du sminka dig som en kändis? :)

  Ps, jag kollar på dina videor och din blogg flera ggr i timmen!
  Kram. <3

 21. Evelina Duwe skriver:

  Hej Lisa jag bara undrar när giveaway videon kommer den skulle avslutas idag:)!

 22. Awsome skriver:

   !! din nyaste nageltuturial !!!!!!!!!!!!!!!! man kan inte bara ta ett genomskinligt nagellack!! man måset ha en base coat FATTA FATTA FATTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!och det heter top coat* blir bara så jävla iriterad på det ;) :D  

 23. Ida skriver:

  Asså gud va alla diskuterar hur gammal man ska va man ska bah va sig själv och våga visa vem man egentligen ä strunta i vad killarna ssäger!!asså nästan alla tjejer sminkar sig i min klass (vi ä sexor snart) och efter ett tag tycker killarna bah att de ä snyggt! Va bah er själv strunta i vad alla andra tyker de ä bah att visa sitt rikitga jag….de gö jag iaf och strunta i vad alla säger och om det ä nån dum som ska komma mä nån kommentar så säg bah :ja men jag kanske vill ha de vad spelar det för roll alla har ju en egen vilja<3<3<3

  Hoppas det hjälper för många <3<3<3

 24. Lippa skriver:

  hej , undrar om du kan hjälpa mej med en grejj , jag är 12 år och jag vågar inte säga till mina föreldrar att jag vill börja sminka mej , jag har mkt finnar , mörkar ringar under ögonen osv…
  men om vi bara ser smnk , så säger pappa fy vad slöseri på pengar…
  snälla hjälp mej !

  1. Ida skriver:

   Hej, jo asså jag tycker att du ska typ säga att du tycker att du behöver smink och så lovar du att du köper det för egna pengar för det finns ex en conceler som du kan börja mä och den finns på h&m kostar typ 40 kr satt den ä ju nt så dyr…. Men de ä bah att säga att du tycker att du behöver de<3
   Hoppas det hjälper checka http://www.Skvallersnack.bloggo.nu och http://www.bastisabrudarna.bloggo.nu
   <3

 25. Julia skriver:

  Hejsan lisa! Jag ska på en fest ”typ” o jag undrar om du kan göra en video när du gör en ”fest sminkning” med ljusa färger som: Gul, rosa, ljusblå, Ljusgrön m.m typ såna färger! i en video!!!!??? SNÄLLA!

  1. Julia igen! skriver:

   Nått sånt typ?!

 26. Matilda skriver:

  jag vill börja sminka mig till skolan men min kompis såg en tjej i klassen som hade smink och då börja hon säja  till mig att hon tyckte att man var för ung att sminka sig till skolan om man gick i fyran och att hon inte skulle vara kompis med dom som sminkar sig till skolan i den åldern och jag vill ha kar henne som vän har du några tips

 27. Alma skriver:

   Jag har ringt dig ungefär 5 gånger men det är en röst som säger
  ”personen du söker kan inte nås för tillfället, men lämna gärna ett
  meddelande om information att du har ringt”. Varför? Har ni dålig
  teckning hos er? Svara gärna i ett videoinlägg. kram <3333

 28. Nakita skriver:

  Kan vi skype ngn dag? Såfall kan du säga till mig på Facebook jag heter Nakita Drottmning dalgärd
  kolla gärna min blogg.http://www.toogirl.devote.se/

 29. Baneen skriver:

  Kan du non gong åka till isaberg
  Mislisbell du är bäst

 30. nelly skriver:

  kan du koma till mig jag rönbäsvägen 27

 31. nelly skriver:

  från nelly och jag har kolat på dej i 3 år

 32. nelly skriver:

  du är bäst och sötttttttttttttttttttttttttt

 33. nelly skriver:

  var bor du

 34. nelly skriver:

  hej sötissssssssssssssssssssss

 35. nelly skriver:

  du är sötttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

 36. Johanna skriver:

  Jag hatar er asså. Hur fan kan ni använda smink nu när man är liten. Ni borde börja äta smink så att ni är snygga på insidan också. Hoppas detta hjälptee..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *