Chillar!

Sitter o chillar med Ida i soffan, har varsin dator.! ska la snart ge HAMMIE mat o sedan lägga mig antagligen. JO, idag var ja och Ida o sommar jobbade o då skulle ja ta med kameran, packade allt som skulle med för kameran då o när vi satt i bilden dit, ja då kom ja på att jag inte hade kortet till kameran med..!!!! blev så ARG!!! =D haha o jag som hade tänkt att filma när ja hoppade o glopperade, de som är sååå förfrågat! xP men a det får la bli nästa vecka dårå. Ska allt se till att ha med kortet till kameran då!!

https://i0.wp.com/misslisibell.se/wp-content/uploads/2012/07/IMG_1987.jpg?resize=479%2C639

14 kommentarer
Detta inlägget postades i: Hammie.

14 kommentarer på “Chillar!”

 1. Tilda Andegren skriver:

  Söt du är <3
  http://foreverpic.blogg.se <3

 2. Emilia skriver:

  Hej! skulle vara kul om du ville göra en video på hur du rensar din garderob, och det du vill kasta kan du sälja till dina tittare! hehe :) 

 3. Agnes skriver:

  Hello! Såg videon där du förklarade om shortsen, till svar på elaka kommentarer. För det första tycker jag att det är bra att du kan ge svar på tal stället för att ta superilla upp. För det andra så skulle jag (med all välvilja) vilja säga att du borde försöka att inte bry dig om elaka kommentarer. Jag vet att det är svårt (kommentaren finns ju där, och har man läst den så har man, inget att göra åt tyvärr) men vissa sporras bara mer att skriva dumma saker till andra (helt utan anledning, du är ju fabulous!) när man ger svar på tal. Det finns alltid någon som kommer skriva elaka och onödiga kommentarer eller snacka skit, TYVÄRR, men försök att inte ens svara :) Du vet nog att det finns så himla många som tycker om dig vad som än händer, då är det ju onödigt att slösa sin tid och ork på personer som bara vill andra illa (alltså dumhuven ;) ) eller hur?

  Kram på dig, glöm alla elaka och kom ihåg alla dina fans! <3

 4. Zlatan skriver:

  En fråga bara! heter du lisa jonsson på ”irl”?

  1. Lowa skriver:

   jag svarar!! ja hon heter Lisa Jonsson ”irl” :) ha en bra dag!

 5. Hallonsorbet skriver:

  hej lisa jag tycker det är synd att du glömde kortet men gör inget älskar dig ändå! <3

 6. •emmisen•01• skriver:

  Hej! Undrar bara vart du sommarjobbar??

 7. Lova skriver:

  Heej Lisa<3 Undrar bara om du kunde visa bilden du har vid din säng!! Den ser kul ut!:D

 8. Sasha skriver:

  Hej du är såååååååå söt bara så du vet du är grym jag hetter klara bor i malmö öööööö men det är roligt att kolla på dina videos du är du är cool hihi(; jag tycker att du är fin snygg asså skitt cool. Har du en movistarplanet förresten jag har en stardoll hon hetter nansi5 hehe oooooooo du är bäst på tt sminka dig i hella youtube asså det är sant

 9. Sasha skriver:

  Det är jag klara kan du göra en vinter smink video plizz(8

 10. Missajsabe skriver:

  hej kan ni kolla på min blogg heter så här är ny asså jag heter missajsabe.blogg.se

 11. Missajsabe skriver:

  och ska göra videor till sminkningar typ till skolan fester och allt möjligt 

 12. Julia Engqvist skriver:

  Det här känns lite läskigt, du är född samma år som mig, fyller år 20 dagar efter mig, har en likadan morgon rock som mig ( för jag tror det är det som hänger på stolen på bilden) och du har en likadan sån där stol som mig… :O

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *