20 dagars dag 7

Dag 7 skriv lite om dig själv

Jag heter Lisa Jonsson och bor i underbara Ödsmål! jag är 11 år, föd: 2001 och fyller 23 Mars :) jag började med yt när jag var 10 o det var i september. Jag började för ja kollade på många andra, bästemde mig att jag ska dela med mig av det jag kan. Det började med ”Lisa01j” på YT. Jag var ny, kunde inte så mkt, hade en basic blogg som typ ingen kollade på. Jag hopapde sedan till ”Misslisibell” o bloggen: misslisibell.se som jag lyckligt bloggar på♥ jag har många underbara prenumenanter som jag ÄLSKAR!!

Puss o Kram!♥

27 kommentarer

27 kommentarer på “20 dagars dag 7”

 1. Ebba skriver:

  tjao Underbara fina Lisa ¨
  SNÄLLA kan du adda mig på skype¨
  heter ebba.fransson3 
  diggar din blogg så otroligt mycket jag skulle vilja träffa dig (men vem skulle inte det)
  //Ebba <3 <3 <3

 2. Jeny skriver:

  Hej! Fin blogg, kolla gärna in min om du vill`! ^^
  http://jennys-life.bloggplatsen.se/ 

 3. www.danceisourlife.blogg.se skriver:

  Sjukt fin blogg♥

  Kolla gärna min blogg:
  http://www.danceisourlife.blogg.se

 4. Lowa skriver:

  ÅÅÅÅÅÅåååååååå söööööttttttttttt! <3 puuuussssssssss

 5. Lowa <3 skriver:

  Jag har några frågor som jag hoppas du kan svara på i en video!
  1. blå/ grön?
  2. vänner/ familj?
  3. detta är ingen fråga men du är så himla suuperduuper sööööt! <3 puss
  4. tacos/ pizza?
  5. Lingon/ blåbär?
  6. hund/ fisk?
  7. Hallon/ smultron?
  8. Facebook/ bloggen?
  9. Mobil/ tv?
  10. bläckpennor/ blyertpennor?
    JAG ÄLSKAR DIG LISA FÖR DU HAR VÄRLDENS BÄSTA BLOOOGG Å YOUTUBE KANAL!!!! Puss o Kraam ditt STÖRSTA fans! <3

 6. Awsome skriver:

  du började ju med lisa01j förra året i september! så det var ju inte länge sen ! ;) man ser ju inte direkt stor skillnad på bara 8-10 ånader ;) men du är mycket bättre på youtube nu !

 7. Ebba L skriver:

  Hej Lisa, jag undrar vad din gamla blogg heter, asså bloggen innan misslisibell.se? :p hoppas du svarar :D

 8. Michan skriver:

  Kolla mina söta råttor :D :D  

  1. ♥♥♥The ratlover♥♥♥ skriver:

   WOW!
   Gu va söta!
   Kul att du också har råttor!
   ♥♥♥♥♥

   Här kommer en bild på min råtta Ruse♥
   (Har en till råtta Fläcken, sen har min bror också 2 – Stjärna och Blixten sen har min pappa en – Buse

 9. Julia skriver:

  Heej Lisa!  Skulle nt du kunna visa din hamster! SNÄLLA! Skulle göra mig glad! :)

 10. Wilma skriver:

  hej lisa jag undrade om du kunde göra en videos där dina syskon var mä

 11. Frida skriver:

  Hej Lisa! Jag vill jättegärna att du chattar med mig på Skype. Jag heter frida_warg där. Jag har nämnligen något sorgligt att berätta, som jag tror att du förstår, för du har ju själv inte haft det så himla lätt med alla saker på sistonet. T.ex. inte med Nellie, och så har ju du förlorat din pojkvän och så har någon hackat dig. Så jag hoppas att du vill hjälpa mig! Kram Frida <3 PS! Din blogg är jättebra, och grattis för 3000 prenumenanter!!! Och sen så vill jag också chatta med dig vanligt, för det är evigheter sen sist!

 12. Tilda :D skriver:

  Hej Lisa!
  jag har en fråga hur gör man en header för min blir altid liten jag vill ha den stor som din hur gör du??

 13. Annanninamagadalena skriver:

  kan adda mig på skype är du snälla jag heter anna.berntsson4  snälla adda mig 

 14. Bellabjork skriver:

  tjena sötis lisa. allt som är snällt att säga det vill jag säga till dig.puss o kram bella

 15. Ebba skriver:

  Hej!
  Jag undrar hur mycket det kostar att få en blogg som är .se, lämna härna svar på min blogg!
  http://www.bebba.devote.se

 16. Antonia skriver:

  Vafan fyller också år den 23 mars haha… :)

 17. Antonia skriver:

  Fast jag är 10 år

 18. jadu ;) skriver:

  guu vad fin bild! :O

  PS: försökte ringa dig men mobilen är typ avstängd… kan du inte snäääälla sätta på den? vill så gärna prata! <33
  puss och kram från lilla mig ;) <33

 19. Asta♥ skriver:

  Okej, bra att veta de!♥♥♥♥
  Nu ska ja skriva lite om mej:
  Jag heter Asta (hemligt efternamn) och ja bor i mitten av Sverige♥
  Jag e 10 år och e född den 18 maj 2002, och en läsig sak vill ja bara säga, det finns en till Asta som e 10 år och OCKSÅ född den 18 maj! Det e sant, ja har hört de själv i stan! De va 2 stycken en hette Asta och den andra Astrid och så frågade Astrid såhär: Vilket datum och år e du född? Asta: 2002, 18 maj!
  SCAARYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!! :O

  Okej, nu fortsätter ja:
  jag har en familj, – en mamma, en pappa, en storebror. Och så har ja mina underbara TAMråttor Fläcken och Ruse, sen har Elis (min storebror) Stjärna och Blixten, och sen så har pappa Buse♥
  jag bor i en villa med 4 våningar och så har jag en studsmatta och en pool! ♥
  Också rider ja♥ (måndagar och lördagar rider ja)

  PS. För mer info om mitt liv och så checka denna blogg:
  http://www.topbloggen.bloggplatsen.se
  Tack och Hej, Leverpastej!
  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 20. Amanda skriver:

  Jag är också född 23 mars, fast 1998, hehe ;) / http://www.nattstad.se/safs

 21. arles skriver:

  va är det bästa smikät du har

 22. I simply want to mention I am very new to blogging and site-building and definitely liked you’re web blog. Likely I’m want to bookmark your blog . You absolutely come with superb articles. Appreciate it for sharing your webpage.

 23. internet skriver:

  I just want to mention I’m new to blogging and definitely enjoyed your website. Probably I’m likely to bookmark your site . You amazingly have really good articles. Kudos for sharing with us your blog site.

 24. Gucci Outlet Online Great post This saved us a considerable time. Great site I am going to return back for addional info. Great site anyhow.

 25. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *