9 kommentarer på “Giveaway priserna! :D”

 1. tilda skriver:

  vad är din mejladress??

 2. Tilda skriver:

  kan du lägga upp denna bild??

 3. TTB skriver:

  Fina priser!!

 4. Angelica skriver:

  vill prata med dig eller nån på skype men känns dumt att prata med nån man inte känner

 5. Engelcecilie skriver:

  Hej, jag snart till Sverige eftersom jag bor i Norge och avlastar din blogg och skriver på goggle översättare så att du kan förstå och jag skulle säga att jag ringde dig, men det var en man som svarade i telefonen och lade på luren då? ? Go for it!

 6. Emmi skriver:

  Hej! Jag vill bara börja med att du är en superbra bloggare!
  Har sett din skolsminkning på Youtube och håller på att testa den lite då och då, jag kommer nog ha som du har i videon när jag börjar skolan eftet sommarlovet! Såg i ett annat inlägg att det stod att du sommarjobbar. Då blev jag nyfiken och börja tänka för mig själv: hmm… undra vart hon sommarjobbar, så min fråga är: vart sommarjobbar/sommarjobbade du?

 7. MissGojsan.bloggplatsen.se skriver:

  Ofta hon inte sa typ i början av videon typ:
  jag är SKIIIIIIT glad över att jag vann!!!!!!!! Skulle jag gjort :$ ♥

 8. Julia=) skriver:

  En sån där mascara har jag. =) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *