7 kommentarer på “HEEJ!”

 1. Maja :) skriver:

  vad är lageltutorial? ;D

  1. Ebba skriver:

   Jag tror hon mena nageltutorial <3 <3

 2. Ebba skriver:

  Kan du adda mig på skype snälla <3 
  jag heter ebba.fransson3 :D
  jag skulle bli så lycklig dåå ;D

 3. Olivia skriver:

  Kan inte du prata på videon istället för att he musik, det blir roligare att titta på då :)

 4. Mathilda_00 skriver:

  Hejsan fina Lisa! Jag ska käka på restaurang ikväll med min mormor och morfar och min familj. Jag ska ha på mig jeans och instoppad marinblå blus. Och ett guldigt långt halsband och guldiga örhängen. Men problemet är att jag vet liksom inte hur makeup:en och frisyren ska se ut??!! Jag får paaaniiik!! Snääälla, snälla Lisa, hjälp mig! Kan du göra en video och visa hur jag kan göra? :) Men eftersom jag har ceriserosa naglar så vill jag att makeup:en ska ha nåt me rosa att göra. Men vi har bokat bord kl 5 så gör en video INNAN 5, tack! :) snälla, hjälp mig <3

 5. Hannisen<3 skriver:

  Kan du Adda mig eller acceptera min vänförfrågan på Skype?
  Heter hannasofia5
  Skulle bli jäääätte glad då!

 6. Exempel skriver:

  Inte för att vara taskig men du är alldeles för liten för smink.  Hade jag sett en unge i din ålder på stan med smink hade jag fan as garvat. Själv är jag liksom tonåring och använde bara lite ögonskugga på fester:/
  PS: Din blogg suger.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *