6 kommentarer på “taack!”

 1. Hedda skriver:

  håller med videon sjukt mycket! 

 2. LOVE YA MISSLISIBELL!!!! skriver:

  Lisa, denna videon är sann du är så fin;) skulle vilja vara dej för en dag och se vilken underbar person du är du ska va stolt över dej själv och det tror jag att du e oxå. annars så ser du hur många som prenumererar på dej och du jag läser din blogg 19 gånger per dag jag är helt besatt av dej. Aså jag älskar dej Gumman. du är så söt titta själv
  L isa
  I magine
  S ÖÖÖT
  A s Cool
                 Lisa du är dej själv och du är as söt och cool och du världens nya IMAGINE!! Du gör min dag lever för dej lisa du har gett mig ett nytt självförtroende mitt självförtroende va på 5 innan jag börja läsa din bloog och nu är det på 100% TAACK!!! För att du är du lisa älskar dej så klart över HELA MITT HJÄRTA!!!♥♥♥♥ ♥♥♥♥ ♥♥♥♥ ♥♥♥♥  LISA JONSSON 100% MISSLISIBELL♥♥♥♥ ♥♥♥♥ ;) 
   Från ditt nog största fan hej så länge hoppas du läser detta :p ♥♥♥ ♥♥♥♥ ♥♥♥♥ ♥♥♥♥ 
                                                                            

 3. Filippa (Theswedenmakeup1) skriver:

  Hej älskar dig så mycket men du visade aldrig min som jag har organiserat med  :((( <33

 4. I just want to tell you that I’m very new to blogging and site-building and absolutely loved your web site. Very likely I’m likely to bookmark your site . You definitely come with great articles and reviews. Many thanks for sharing with us your website.

 5. Been looking for this article for long time ago and finally found here. thanks for sharing this post. appreciate!

 6. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *