3 kommentarer på “taack!”

 1. Hedda skriver:

  håller med videon sjukt mycket! 

 2. LOVE YA MISSLISIBELL!!!! skriver:

  Lisa, denna videon är sann du är så fin;) skulle vilja vara dej för en dag och se vilken underbar person du är du ska va stolt över dej själv och det tror jag att du e oxå. annars så ser du hur många som prenumererar på dej och du jag läser din blogg 19 gånger per dag jag är helt besatt av dej. Aså jag älskar dej Gumman. du är så söt titta själv
  L isa
  I magine
  S ÖÖÖT
  A s Cool
                 Lisa du är dej själv och du är as söt och cool och du världens nya IMAGINE!! Du gör min dag lever för dej lisa du har gett mig ett nytt självförtroende mitt självförtroende va på 5 innan jag börja läsa din bloog och nu är det på 100% TAACK!!! För att du är du lisa älskar dej så klart över HELA MITT HJÄRTA!!!♥♥♥♥ ♥♥♥♥ ♥♥♥♥ ♥♥♥♥  LISA JONSSON 100% MISSLISIBELL♥♥♥♥ ♥♥♥♥ ;) 
   Från ditt nog största fan hej så länge hoppas du läser detta :p ♥♥♥ ♥♥♥♥ ♥♥♥♥ ♥♥♥♥ 
                                                                            

 3. Filippa (Theswedenmakeup1) skriver:

  Hej älskar dig så mycket men du visade aldrig min som jag har organiserat med  :((( <33

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *