Tjohoo!

Vi ska äta snart veene när men…vi ska äta tandori ;D ida kom nys hit där ja sitter o chillar.! NICEEE! men kl:3 ska vi til våran granne Eva heter hon o vi ska hjälpa dom att ta in höt som dm gör varge sommar. För på vintern behöver dom höt till korna oså. Vi ska vara där i 1timme typ för sedan kommer Inger dit (hon som har Hilmer m.m) och hon ska köpta havre eller nåt o sedan hänger vi med henne o rider o gör klart vårat jobb där. Vi skurar paddocken :) det är inte långt kvar alls! :D HIHI!!! Jo, jag sa ta med kameran dit så ska Ida filma när ja rider :D o denna gång SKA jag ta med kortet till kameran för senaste gången glömde jag det xD HAHA!!!

11 kommentarer

11 kommentarer på “Tjohoo!”

 1. Ellen skriver:

  Hej Lisa!!! Vi tycker du är jätte bra på att smink dig. Vi undrar om du kan göra en hund sminkning,snälla. Du är grymt söt. Många kramar från Ellen och Elin.<3<3<3

 2. Menbry skriver:

  Seriöst, är du freaking störd? En elvaåring ska för i helvete inte ha en magtröja! Man ska ha ett linne under. Och man sminkar sig då man är tretton och uppåt. du tror att du är vuxen, men fan heller.

  1. Elin skriver:

   Man får bestämma själv. Du är inte mamma till lisa!

 3. Bellabjork skriver:

  va ela du är mot lisa Menbry

 4. Menbry skriver:

  Förlåt lisa! Vet inte vad som flög i mig. förlååååt </3 det var jätte elakt av mig. jag älskar dig och är ditt största fan. förlåt </3 det var inte alls meningen. snälla förlåt mig :'(

 5. Menbry skriver:

  jag är jätte ledsen :( förlåt lisa det var så elakt av mig.

 6. Angelica skriver:

  jag åt tacos nyss :)

 7. Elin skriver:

  Var har du köpt tröjan? Älskar den

 8. lisas största fan <33333 skriver:

  din syster ida vad heter hennes kanal? och kan du lägga upp en bild på henne? <3

  1. Nasse skriver:

   Det finns ju en systertag så du kan se hur hon ser ut där, hehe :)

 9. lovisa skriver:

  du har alltid super söta kläder!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *