Värsta ridturen någonsin..!!

JO, det började då med att vi skulle rida ut, ja, Ida, o Elvira. Vi kom till en grusväg o svängde in på den men Hilmer ville värkligen inte gå längre, han stretade o försökte vända! efter en tag fick ja hoppa av för hade kämpat ett tag så ja ledde honom en bit o sedan hoppade jag upp igen! Det gick bra en lång bit! Vi kom till många andra hästar som stod i hagar o betade. Hilmer stanade o ville inte GÅ! :D HAHA fick fram honom igen! Sedan gick de jättebra tills vi skulle hem igen! xD vi gick på en grusväg o där fanns ett ställe där man kunde svänga upp i skogen o Hilmer började trava, fortare o fortare! Rakt in där i skogen!! xD HAHA jag fick hoppa av o leda ut honom där ifrån för han streta o drog! :D sedan gick de bra igen. Vi gick ner till en av hagarna o red! Ida o Elvira red barbacka! :D de va kul att se på! :D men Hilmer blev heltokig när ja skulle trava o han började bocka SKIIIIT mkt! xD o han kastade av mig.. ;( jag slog i huvudet, aj! men det gick bra :) när ja log där i gräset kollade Hilmer på mig så snällt med sina glittrande ögon!♥ han hade också en amssa gräs i munnen som han hade stoppat i sig x3 men de gulliga var att hon såg så lycklig ut! han tyckte de va såå gööt gräs :D

men de va denna rid historia! tack o hej! Puss o Kram♥

933 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *