24 kommentarer på “Sant som de e sagt!”

 1. Kajsa Katarina skriver:

  Kan du göra mer videos, alltså oftare och kanske 2 gånger per dag! Jag är beroende av dina videos!!! :D

 2. mozisen.blogg.se skriver:

  :)

 3. Anonym skriver:

  Den bilden la Nellie Berntsson ut på sin blogg. Du härmar henne! Asså varför? Du är liksom typ 9 år. Bete dig inte som om du vore 16. Så sluta upp med att verka vara så cool! Seriöst, lägg ner.

  1. Ella skriver:

   Hur vet du att det inte var nellie som härmat Lisa!! Lämna Lisa ifred om hon har härmat sp får hon och nellie diskutera det för ni behöver inte lägga er i

   1. Anonym skriver:

    Jag vet att det var Lisa som härmade Nellie därför att jag kollade på Nellies blogg och såg inlägget. Sedan kollade jag på Lisas blogg och då var inte den bilden där. Den lades ut flera timmar efteråt. Så jag vet att det var Lisa som härmade. Du behöver inte jävlas bara för att du vill vara på någons sida. -.-

    1. Ella skriver:

     Nej det vill jag inte men om det är så, så okej så har du säkert rätt

     1. Anonym skriver:

      Kul att någon inte är ”mot mig”.. :) 

     2. emma skriver:

      nej men alla andra är det jävla omogna människa 

  2. Kajsa Katarina skriver:

   Är du rädd eller? Varför skriva anonym, om du tycker så kan du väl i alla fall vara modig och skriva vem du är!!

   Vem tror du att du är, hon får vara som hon vill! Och hon är i alla fall coolare en dig!

   1. Anonym skriver:

    Jaså, hon är coolare än mig? Du är i alla fall inte coolare än mig eftersom du försöker vara uppkäftig och kaxig. Du skrämmer inte mig. Jag skriver Anonym om jag vill. Om du säger att ”den coola lisa” får vara som hon vill, så får jag skriva att jag vill vara anonym om jag vill. Så fortfarande, lägg ner! Ni är så jävla omogna bara.

    1. emma skriver:

     håll käft med dig du kan väl länka din blogg då eller juste du är inte så cool så att du kan driva en bra blogg som lisa hon är mogen beter sig bra, sen srev  du att hon var nio år hon är faktist 11, och har du inget snällt att säga då behöver du inte säga nånting alls. Ta och gå vidare och väx upp förfan, och om du tycker hennes blogg är så omogen vrf läser du den då för attt du är avundsjuk på henne!!! GÅ VIDARE I LIVET FÖRFAN LÅT LISA VARA IFRED!!!!!!!! jävla omogna människa 

 4. Moabloggelina skriver:

  Din blogg är jätte fin kolla in vår blogg

  http://makup.devote.se

  kolla in den snälla! //Moa och Elina <3

 5. Anna skriver:

  Nellie Berntsson la upp den på sin blogg! (:

   1. Anonym skriver:

    Som om du inte visste! -.- Det var ju du som lade ut samma bild och härmade Nellie.

 6. emma skriver:

  asså läser du nellie berntssons blog fär isåfall vet man att du har härmat henne för den la hon också upp!!!!

  1. Anonym skriver:

   Jaa, hon läser Nellies blogg vet jag i alla fall. Och det är tydligt att hon härmar Nellie.

   1. emma skriver:

    ja det kanske är hennes förebild som det är för många småungar men man behöver inte liksom härma dom för det!!

 7. Ella skriver:

  Hej Lisa du har världen bästa blog!!
  Jag skulle bli jätte glad ifall du kunde hjälpa mig med det här
  Jag blev tillsammans med en kille typ en vecka innan sommar lovet och det var jag jätte glad för det men nu under sommarlovet så känner kg att kg inte är kär i han längre så jag undar hur jag för slut på ett snällt sätt under sommaren för vi ska fortsätta att gå i samma klass i 6:an så jag vill liksom ändå vara kompis med han! Snälla hjälp!

  Och en annan sak jag skulle vilja ha hjälp med är..
  Jag ska köpa en ny mascara men jag er inte vilken jag ska köpa antingen ONE BY ONE eller den dära mascaran som du också har den är vattentät och du Hr den i miniförpackning och den är blå och svart och jag vet inte vilken av dom som är bäst och så men kan du vara snäll att hjälpa mig med det också och kan du ta på ena mascaran på ena ögat och den andra på det andra?

  Jag blir jätte glad och du kan hjälp mig med det här!! Kram och kom ihåg att om någonting händer så är du sjukt söt stek för att klara allt och att vi finns här för dig!! <3

  1. Anonym skriver:

   Om du tycker det är svår att göra slut öga mot öga och sjelviskt på Sms så ring honom och säg att du inte känner på det för honom att du känner honom mer som en vän

 8. Stinajarvisson skriver:

  härmapa.

 9. Ella skriver:

  Tack men Lisa kan du också svara

 10. Your Biggest fan <3 skriver:

  Du sa i en av dina videos på YT att du hade svårt att hitta jeans, så ja kom på att ja kunde råda dej vilka ställen som finns bra jeans! (har samma problem som du!!): H&M Kapalh Cubus :D de ä bra grejer det. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *