• Linda Kadri

  hahaha den var kulXD

 • Agnes Ahlqvist

  Lisa vad har du gjort din header?

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

    ett fan gjorde den ja har xD

 • Wilma

  hej lisa jag vill att du ska göra en video på när du sminkar dig konstigt typ som en ful sminkning. snälla svara /wilma<3

 • Klara

  Hahahaha ! xD   vill du spela minecraft med mig? ;P xD har inget att göra xD  SNÄLLA ;D xD

 • soffan

  Fett rolig!! XD

 • Emma Blanke

  Detta kanske inte har med detta videoklippet att göra men jag säger det iaf. Jo, kan inte du göra någon nageltutorial(Stavning)? Typ i några roliga färger eller så? Jag har sett alla dina nagelklipp och vill gärna se en till :-)  Tacksam för svar! ♥

 • Frida Andersson

  haha det var ju ett fult ord han sa men taskit att han inte fick smaka en bulle han hade ju så många det skulle ju reka till alla som bloggar typ fas man kanske skulle kuna göra några fler hihi har du hitat den på youtube Lisa kram frida