Look of today!!!

T-shirt: veene xD

shorts: ellos

Lockigt hår

rosa kajal grånginatricot”

 

7 kommentarer

7 kommentarer på “Look of today!!!”

 1. Nellylundhh skriver:

  Vad har du i handen ? ;D fin blogg du har !! älskar din yt kanal :) 

 2. hej hur får man en bra blogg <3 svara gärna till min blogg

 3. Elvira skriver:

  Hej Lisa!
  Du har en otroligt fin blogg för att vara i den åldern du är! Det är så grymt att du sminkar dig och står för det, eftersom att det är så mycket dålig kritik på mindre tjejer som sminkar sig och bryr sig om sitt utseende! Men då är min fråga, skullde du kunna länka min blogg? Jag vill så gärna ha fler läsare! min blogg är: http://www.elviraingrid.devote.se 
  Kram 

 4. Nickaa skriver:

  kan du tipsa min blogg?
  och kan nån säga hur man får in sin header?
  http://nickaa.blogg.se/

 5. Julia skriver:

  Fina kläder! :)

 6. Julia skriver:

  Vad har du i handen? ;) Hehe undra bah xD 

  1. Julia skriver:

   Oj, förlåt såg sur ut! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *