I’m home, Dagen

Är hemma nu! Vart i stalle hela daan med Ida/Syran, Elsa o Julia♥ Vi åkte dit runt halv 10 o vi red först o det gick GRYMT bra!!! För igår var hilmer skit jobbig! men idag var han gudomligt bra!♥♥ Jag var jätte nöjd efter ridturen som ni NOG fattar! Sedan åt vi..o släpte ponnysarna i padocken satt dom fick rejsa ett tag, Haha! Oså tränade jag! det kommer en video när ja tränar med Hilmer någon gång ;) asså han följer äfter mig vart ja en går o när ja stanar så stanar han vid min sida! :D akit duktig är han!♥ När vi tränat ett tag så kom Erika tror ja hon heter, xD Hehe o då hade hon några barn/släkt med sig o dom ville pröva rida så dom fick rida på Åsnan Isak, Hilma o Heli. Hilmer blev utanfööör!! ;( HAHA nej men =) Sedan skulle dom tvättas med vatten för det var sååå varmt! Sedan ut i hagen♥ Jag, Ida o Julia ska dit imorn med o då sak vi ta med badkläder så ska vi gå o bada med! :D longs to which!

960 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *