• Ahaxd

  Är du ärlig med dig själv? Tror du att du är cool? Svara mig nu. Hur har någon loser som du kunnat lyckas i denna världen? Man måste se lite bra ut, haha OMG. Du är bara så överdriven så jag vet inte vad ;)

  • Mikaela

   Låt henne vara som hon är! Du behöver inte kolla hennes blogg om du tycker hon är överdriven.

   • Julia

    Alltså när man bloggar så får man va beredd på att man kommer få haters. Man kan inte bli älskad av alla. Visst det kan vara onödiga kommentarer. Men det är ett fritt land så man får väll gö som man vil. Just saying

 • Mikaela

  Spelar du Star Stable? C:

  • Ahaxd

   Loser nr två :)

 • Tilde

  Hur lång är du och vad väger du? :) ♥

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   jag tror ja e 145 cm lång eller lite mindre :) 29-30??

 • Anna

  Känns som du igronerar mig du har aldrig svarat på mina komentarer..:( vore kul om du gjorde en video hur du gjorde sminkningen som på bilden! <3 ^^ LOVE U!!

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   Hej, Anna! Jag ingnorerar dig inte♥ Det är så att jag får sååå många kommentarer ;) jag hade inte så värst mkt smink på den bilden :)

 • Hanna Nordberg

  Lisa svara på min kommentar!!!
  Jag är ditt största fan!
  Vilken är din favoritfilm?
  Svara! Jag skulle bli jätteglad!!

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   Hej, Hanna! :)
   det är nog back to the futre 1, 2, 3

 • Kawina

  Lisa ta inte åt dig av dom som skriver dumma saker! Du är bäst ingen protest♥

 • Daniela, powerpony.blogg.se

  Hej!
  Allt bra? :)

  Kika gärna in på min blogg om du får tid över, lovar att du inte kommer ångra dig :)

 • Julia

  Alltså vet du hur sjukt söt du är eller?!!!!!!<3
  Aldrig sett nån sötare. Men har nu suttit och kollat några av dina videos. Gumman du är jätte duktig på att sminka dig och sånt. Men du ska bara veta att du är så grymt söt och fin som du är. Jag är 14, ska snart fylla 15. Och jag kan knappt gå utan smink vilket jag tycker är hemskt. För jag har inte kvar det här självförtroendet att kunna gå utan smink. Och jag tycker du är så ung och fin som du är. Visst jag är väll inte gammal jag heller. Men det är bara du är vacker som du är, helt naturlig…utan massa smink och skit. Sjukt vacker utan spackel. Tycker bara att du ska försöka vara barn så länge det går. För sen sitter du väl där. Jag önskar att jag skulle kunna lägga av med allt smink men när man väl har börjat kan man inte sluta.
  Det jag vill få fram är att jag tycker du är jätte gullig naturlig. Så snälla börja inte med sånt här trams förtidigt. För du är så otroligt söt gumman. Men forsätt med bloggen tycker det är jätte gulligt med lite yngre bloggare. Du kaske vill göra länkbyte eller någonting nångång. Så det är bara att kommentera eller nått. Här är min blogg:

  http://caniloveyou.blogg.se

  Puss på dig så länge vännen <3

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   hej Julia! haha, tack♥

 • Älskarnatripp tropp
 • Hanna nordberg

  Lisa, du svarade inte, snälla svarA! Vilken är din favoritfilm??
  Du är jättegullig och jag älskar dina videos!!kram

 • Miss01

  Jättebra blogg!

  Min blogg: miss01.bloggplatsen.se checka ni som gillar att sjunga!

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   Tack!

 • Elise❤

  Hej världens sötaste människa! Älskar denna bilden och bloggen den e så sjukt söt. Vore kul om du svara :) puss o kram ❤❤❤❤

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   TAACK!♥♥

 • LoEl

  Vet du hur fucking loser! Asså vi sitter och gapskrattar åt dig och din lilla häst. Vi är förvånade att din tyngd inte har fått honom att braka ihop än… Kära kramar LoEl

 • Ebbaao

  gud va snygg du är Lisa! Fy vad kul det skulle vara att träffa dig! <3 Kram <3

 • David

  Fett söt du är! <3 seriöst du hamnar direkt på 10-i-topp listan!! ;D

 • Mathilda

  Hej var köpte du din body butter?:) tacksam för svar fort, åker bort<3 kram

 • Madeleine

  jag bor jätte nära där :-D sötis <3

 • Bella

  Bor du i Göteborg?
  Typ vart?
  Kram :) <3

 • Hilda

  Du är så söt!:3<3 Du är så bra på de du gör för att vara ja hyfsat liten ;)
  <3 Hilda :)