28 kommentarer på “Mot Bäckebol!”

 1. Ahaxd skriver:

  Är du ärlig med dig själv? Tror du att du är cool? Svara mig nu. Hur har någon loser som du kunnat lyckas i denna världen? Man måste se lite bra ut, haha OMG. Du är bara så överdriven så jag vet inte vad ;)

  1. Mikaela skriver:

   Låt henne vara som hon är! Du behöver inte kolla hennes blogg om du tycker hon är överdriven.

   1. Julia skriver:

    Alltså när man bloggar så får man va beredd på att man kommer få haters. Man kan inte bli älskad av alla. Visst det kan vara onödiga kommentarer. Men det är ett fritt land så man får väll gö som man vil. Just saying

 2. Mikaela skriver:

  Spelar du Star Stable? C:

  1. Ahaxd skriver:

   Loser nr två :)

 3. Tilde skriver:

  Hur lång är du och vad väger du? :) ♥

  1. Misslisibell skriver:

   jag tror ja e 145 cm lång eller lite mindre :) 29-30??

 4. Anna skriver:

  Känns som du igronerar mig du har aldrig svarat på mina komentarer..:( vore kul om du gjorde en video hur du gjorde sminkningen som på bilden! <3 ^^ LOVE U!!

  1. Misslisibell skriver:

   Hej, Anna! Jag ingnorerar dig inte♥ Det är så att jag får sååå många kommentarer ;) jag hade inte så värst mkt smink på den bilden :)

 5. Hanna Nordberg skriver:

  Lisa svara på min kommentar!!!
  Jag är ditt största fan!
  Vilken är din favoritfilm?
  Svara! Jag skulle bli jätteglad!!

  1. Misslisibell skriver:

   Hej, Hanna! :)
   det är nog back to the futre 1, 2, 3

 6. Kawina skriver:

  Lisa ta inte åt dig av dom som skriver dumma saker! Du är bäst ingen protest♥

 7. Daniela, powerpony.blogg.se skriver:

  Hej!
  Allt bra? :)

  Kika gärna in på min blogg om du får tid över, lovar att du inte kommer ångra dig :)

 8. Julia skriver:

  Alltså vet du hur sjukt söt du är eller?!!!!!!<3
  Aldrig sett nån sötare. Men har nu suttit och kollat några av dina videos. Gumman du är jätte duktig på att sminka dig och sånt. Men du ska bara veta att du är så grymt söt och fin som du är. Jag är 14, ska snart fylla 15. Och jag kan knappt gå utan smink vilket jag tycker är hemskt. För jag har inte kvar det här självförtroendet att kunna gå utan smink. Och jag tycker du är så ung och fin som du är. Visst jag är väll inte gammal jag heller. Men det är bara du är vacker som du är, helt naturlig...utan massa smink och skit. Sjukt vacker utan spackel. Tycker bara att du ska försöka vara barn så länge det går. För sen sitter du väl där. Jag önskar att jag skulle kunna lägga av med allt smink men när man väl har börjat kan man inte sluta.
  Det jag vill få fram är att jag tycker du är jätte gullig naturlig. Så snälla börja inte med sånt här trams förtidigt. För du är så otroligt söt gumman. Men forsätt med bloggen tycker det är jätte gulligt med lite yngre bloggare. Du kaske vill göra länkbyte eller någonting nångång. Så det är bara att kommentera eller nått. Här är min blogg:

  http://caniloveyou.blogg.se

  Puss på dig så länge vännen <3

  1. Misslisibell skriver:

   hej Julia! haha, tack♥

 9. Älskarnatripp tropp skriver:

  Till dig <33333

 10. Hanna nordberg skriver:

  Lisa, du svarade inte, snälla svarA! Vilken är din favoritfilm??
  Du är jättegullig och jag älskar dina videos!!kram

 11. Miss01 skriver:

  Jättebra blogg!

  Min blogg: miss01.bloggplatsen.se checka ni som gillar att sjunga!

 12. Elise❤ skriver:

  Hej världens sötaste människa! Älskar denna bilden och bloggen den e så sjukt söt. Vore kul om du svara :) puss o kram ❤❤❤❤

 13. LoEl skriver:

  Vet du hur fucking loser! Asså vi sitter och gapskrattar åt dig och din lilla häst. Vi är förvånade att din tyngd inte har fått honom att braka ihop än… Kära kramar LoEl

 14. Ebbaao skriver:

  gud va snygg du är Lisa! Fy vad kul det skulle vara att träffa dig! <3 Kram <3

 15. David skriver:

  Fett söt du är! <3 seriöst du hamnar direkt på 10-i-topp listan!! ;D

 16. Mathilda skriver:

  Hej var köpte du din body butter?:) tacksam för svar fort, åker bort<3 kram

 17. Madeleine skriver:

  jag bor jätte nära där :-D sötis <3

 18. Bella skriver:

  Bor du i Göteborg?
  Typ vart?
  Kram :) <3

 19. Hilda skriver:

  Du är så söt!:3<3 Du är så bra på de du gör för att vara ja hyfsat liten ;)
  <3 Hilda :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *