(Review) DELON+ ”Body Butter” Rasberry & Blackcurrant

Detta bodybutter ska jag göra en Review på:

Det köpte jag igår på Ica Maxi i Kungälv! Fullpris var 495:- o jag fick det för 99:- så det var en riktig bra REA! Det var rea i hela butiken nästan! för dom skulle få in inför vintern. Men detta Bodybutter luktar jättegött! jag skämtar inte! och så är det mycket i! Jag tästade det igår o min hy är jätte mjuk o man luktar som den luktar :)

Ni måste tästa! Puss o Kram!♥

PS: Bilden på Ica maxi längst upp är där vi var!

9 kommentarer
Detta inlägget postades i: Review.

9 kommentarer på “(Review) DELON+ ”Body Butter” Rasberry & Blackcurrant”

 1. Sarah <3 skriver:

  Hej Lisa1 Jag tycker du är så gryyyymt söt! Vart köper man ELFsmink?

  1. Misslisibell skriver:

   Hej, Sarah! TACK SÅ MKT! man kan köpa det på: eyeslipsface.se

 2. Sarah <3 skriver:

  Hej Lisa! Det är jag Sarah som redan har kommenterat detta inlägg:)<3 Jag vill jätte gjärna ringa till dig och jaga har ditt nummer, men när jag ska ringa kommer det upp en ''gumma'' som säger att det inte går att nå dig?!....:) Men jag undrar också om du kan acseptera (stavning?) min vänförfrågan på SKYPE?:<3+ Jag älskar dig jag tycker du är grymmt: söt, snygg, cool, bäst DU ÄGER HELT ENGELT!!!:):):)<3<3<3

 3. Elsa skriver:

  Haha, jag bor jätte nära kungälv i ett sammhälle som heter skepplanda vet du vart det ligger?

 4. Siri skriver:

  Jag kör förbi den affären nu ;)

 5. Nellie Månsson skriver:

  OMG!! jag bor i kungälv!! :))

 6. nelli skriver:

  haha nej den kostar bara 50 spänn,

 7. jossan skriver:

  ja bor i kungälv :D bor ca5min ifrån maxi med bil :D :P

 8. Johanna skriver:

  du ska aldrig ha bodybutter i ansiktet, det är till för KROPPEN inte ansiktet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *