20 Dagars DAG 13

Dag 13 skriv det du gillar mest med livet

Det jag gillar mest med mitt liv:

Jag är så glad över att mamma o pappa träffades för om dom inte träffades då hade jag aldrig funnits eller jag hade aldrig fått alla underbara fans! Ingen av oss barn hade funnits!!! D:

Jag är så glad att jag har denna möjlighet att rida Hilmer när jag vill!<3<3

Jag älskar alla fans som stöttar mig genom hårda tider!<3 Ni är dom bästa fansen som finns! ;D

Jag är så glad över alla prenumeranter som ÄLSKAR mig för det jag gör!

Det finns så mycket med livet jag älskar! men detta var en del av det!

 

17 kommentarer

17 kommentarer på “20 Dagars DAG 13”

 1. Amanda skriver:

  Hej Lisa!
  Jag har några frågor
  1. Skall du köpa en svart eller vit iPhone?
  2. Ska du köpa iPhone 3, iPhone 3g, iPhone 3gs, iPhone 4, iPhone 4s m.m
  3. Vilken är din favorit mascara?
  4. Får man skicka saker till dig?
  5. Är One By One Volum Express mascara bra? För jag funderar på att köpa den.
  6. Hur mycket kostade Eco tool borstarna från Ullared?
  7: Kommer du att fortsätta med youtube och bloggen när du blir tonåring?
  Tacksam för svar, kram Amanda
  Min blogg: Foreverlife.devote.se

  1. Misslisibell skriver:

   Hej Amanda!
   1. vi får se ;)
   2. Iphone 4 :D
   3. Jag gillar typ alla mina mascaror :)
   4. jorå! <3
   5. DEN ÄR GRYM!!!!!! x)
   6. 20-
   7. Jag kan inte se in i framtiden men vi får hoppas <3

 2. Hanna Nordberg skriver:

  Hej igen Lisa, skrev en kommentar på den förra videon, snälla svara på frågan!!
  Vilken är sin favvofilm? Älskar dig
  Kram Hanna

 3. Misslisibelhatare skriver:

  TÖNT!
  TÖNT!
  TÖNT!
  TÖNT!
  TÖNT!
  TÖNT!
  TÖNT! SÅ JÄVLA KÄND ÄR DU INTE OCH ALLA ÄLSKAR ABSOLUT INTE ALLT DU GÖR!!!!!!!!!!!

  1. Beliber skriver:

   Nää inte alla kanske men det finns fan fans som gillar lisa för det hon gör och den hon e du kan prata så mke skit du vill om henne men hon har i allafall en blogg som har över 4 tusen prenumeranter *stavning* och det är stort för henne och dessutom är lisa bara 11 och justin bieber är ju förfan 18 år nu och när lisa är 18 kanske hon har 4 miljoner prenumeranter *stavning* SÅ VÄNTA och se och jag är också BELIBER!!!!! älskar allt med justin bieber och jag ska se honom i globen 2013 så det så och om du skriver lite till taskiga saker om lisa så vet jag inte vad jag gör OKEJ fattar du du kan gilla justin bieber men inte säga att en annan människa är dålig på det hon gör när hon bara är 11 år och han är 18 i så fall DRA ÅT HELVETE… Jag och typ 5 tusen andra tycker att lisa är duktig på det hon gör så bara stick!!!!!!!!!!!!!!!!!! Älskar dej lisa\ BELIBER!!!!!! vi stöttar dej igenom ALLT lisa kram

 4. Lovisa skriver:

  Hej Lisa! Snälla kan du tipsa om min blogg: musiclifeoflovis.blogg.se

 5. en som älskar din blogg skriver:

  du är så fin och söt,gullig!!! du vet du vad jag hatar? missisibelhatare dom är så j^^^^a
  dumma mäniskor ps jag och MÅNGA ANDRA älskar dig =) !!!!!

  1. Misslisibell skriver:

   TACK!<3<3 haha, det är bra det! ;)

 6. Belieber!! skriver:

  Dem bästa fansen ÄR BELIEBERS!!!
  dU ÄR INTE ÄNS KÄND!!:
  Vad jag kallar känd är att man har över 4 miljoner fans, Tusen, miljoner kronor!! eller mer!!!
  Det har Justin Bieber!!

 7. en 11åring! skriver:

  tjena! jag har en fråga: vad sa dina föräldrar näd du började att sminka dig?och vad sa du till dom?( berätta i detalj) (stav) <3 <3 <3 <3

  1. Misslisibell skriver:

   Asså jag hade lite smink oså men inte mycket, ignen mascara men jag frågade om jag fick köpa en mascara o det tyckte mamma inte om men sedan sa jag att det är MINA pengar o jag får göra vad JAG VILL me dom så sen fick ja köpa en mascara ;D så vare med fondation också o nu får jag ha ad jag vill xD

 8. Rosie skriver:

  Vem skulle vilja vara ditt fans du är bara wannabe känd!

 9. Oliver skriver:

  Hej snygging,jag brukar sitta och runka till dina videos!

 10. Maja skriver:

  Hej misslisibell. Jag är 12 år och har en blogg. jag har lite problem det är inga som läser inga har hittat den jag har 0 besökare skulle du kunna tipsa om den snälla det skulle vara så himla kul http://majasworld.devote.se/ du är bäst om du gör det!!

 11. en som älskar din blogg<3 skriver:

  misslissibell jag har en fråga om stallet du vet!! jag är höjd rädd och på 1 tävling ska vi
  hoppa 1m <3 tror du att jag klarar det? <3 ps du e så söt<3<33<3<33

 12. Emilia skriver:

  Inte för att vara dum men seriöst?Bara för att du har gjort videos på youtube som har ett par hundra visningar betyder inte det att du har fans som springer efter dig och vill ha autografer.Youtube livet har tatt över dig totalt.Hoppas inte för mycket

 13. Amanda Eriksson skriver:

  så fin du är på bilden Lisa <3 (svara gärna)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *