Skit också!

Min dator i mitt rum asså PC:n är sönder satt det går inte att göra sminkningar oså som ska redigeras D: men alla filer finns kvar! :) bara satt ni vet det så kan jag som sagt inte göra videos som ska redigeras, tråkigt äre allt!

PS: Bilden är båda tagen och redigerad av min syrra Ida! <3

11 kommentarer
 • Josefin

  Hej, jag är ny läsare, så undrar om du kan göra ett inlägg där du berättar lite om dig själv? :) Jättesöt bild, kram.
  Bynetterberg.blogg.se

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   Jag kan berätta om mig själv nu :D
   Jag heter Lisa Jonsson och jag är 11 år, fyller den 23 mars :) Jag har en mode blogg med över 3000 besökare pär dag och en YT kanal med massa skoj! men över 4000 prenumernanter! ;D
   Min Youtube Kanal: sök på http://www.youtube.com/misslisibell
   Jag har en sköt häst son heter Hilmer också! om du nu följer min blogg får du reda på mer o mer! :)

   • Jesper

    Jag fyller samtidigt,har häst men hag fyllde 12 inte 11

 • Nickie

  Snälla…någon dag kommer du ångra allt detta.DU ÄR 9 ÅR FÖR FAN!!!

 • Amanda

  Tur att filerna är kvar, men synd att datorn har gått sönder! :(
  Ett tips är att spara allt som du inte vill ska försvinna på ett usb minne, då finns alla bilder och videos och sånt
  kvar på usb minnet! Min dator blev också som din och det gick inte att klicka någon stans, men sen efter någon vecka funkade den igen och alla mina filer sparades också. Men min pappa jobbar med datorer och han sa till mig att det var bäst om jag förde över allt på ett usb minne, för det kanske händer igen men att allt tas bort, så nu har jag sparat allt jag inte vill ska försvinna på ett usb minne, ett super bra tips!! :D

 • Sofiiie

  heej Lisa!
  Jag undrar om du skulle kunna visa dina bikinis och baddräkter i en video? :D
  Älskar dig, du e såå sööt! <3 <3

 • Bea

  Vilket program redigerar du dina videos med? :)

 • Rebecka

  Snälla lisa, Sluta gör sminkvideos med musik! :(( :)) Skulle bli jätteroligt! Så berättar du varför du använder de,hur man använder de osv. Sen undrar jag om du inte kan berätta hur man använder concealer (stavning), foundation mm. :))
  PUSS!

 • Hannah

  Så gullig du e!!
  Tycker du är ascool som står upp över att du sminkar dejj oxå. <33

 • ida

  Hej Lisa!
  Jag har bara en snabb fråga till dig och det är…
  Var redigerar du dina videos och bilder?<3
  Tacksam för svar!!!<3

 • MAJALI

  hej I LOVE YOU LISA JONSSON