Skit också!

Min dator i mitt rum asså PC:n är sönder satt det går inte att göra sminkningar oså som ska redigeras D: men alla filer finns kvar! :) bara satt ni vet det så kan jag som sagt inte göra videos som ska redigeras, tråkigt äre allt!

PS: Bilden är båda tagen och redigerad av min syrra Ida! <3

11 kommentarer

11 kommentarer på “Skit också!”

 1. Josefin skriver:

  Hej, jag är ny läsare, så undrar om du kan göra ett inlägg där du berättar lite om dig själv? :) Jättesöt bild, kram.
  Bynetterberg.blogg.se

  1. Misslisibell skriver:

   Jag kan berätta om mig själv nu :D
   Jag heter Lisa Jonsson och jag är 11 år, fyller den 23 mars :) Jag har en mode blogg med över 3000 besökare pär dag och en YT kanal med massa skoj! men över 4000 prenumernanter! ;D
   Min Youtube Kanal: sök på http://www.youtube.com/misslisibell
   Jag har en sköt häst son heter Hilmer också! om du nu följer min blogg får du reda på mer o mer! :)

   1. Jesper skriver:

    Jag fyller samtidigt,har häst men hag fyllde 12 inte 11

 2. Nickie skriver:

  Snälla…någon dag kommer du ångra allt detta.DU ÄR 9 ÅR FÖR FAN!!!

 3. Amanda skriver:

  Tur att filerna är kvar, men synd att datorn har gått sönder! :(
  Ett tips är att spara allt som du inte vill ska försvinna på ett usb minne, då finns alla bilder och videos och sånt
  kvar på usb minnet! Min dator blev också som din och det gick inte att klicka någon stans, men sen efter någon vecka funkade den igen och alla mina filer sparades också. Men min pappa jobbar med datorer och han sa till mig att det var bäst om jag förde över allt på ett usb minne, för det kanske händer igen men att allt tas bort, så nu har jag sparat allt jag inte vill ska försvinna på ett usb minne, ett super bra tips!! :D

 4. Sofiiie skriver:

  heej Lisa!
  Jag undrar om du skulle kunna visa dina bikinis och baddräkter i en video? :D
  Älskar dig, du e såå sööt! <3 <3

 5. Bea skriver:

  Vilket program redigerar du dina videos med? :)

 6. Rebecka skriver:

  Snälla lisa, Sluta gör sminkvideos med musik! :(( :)) Skulle bli jätteroligt! Så berättar du varför du använder de,hur man använder de osv. Sen undrar jag om du inte kan berätta hur man använder concealer (stavning), foundation mm. :))
  PUSS!

 7. Hannah skriver:

  Så gullig du e!!
  Tycker du är ascool som står upp över att du sminkar dejj oxå. <33

 8. ida skriver:

  Hej Lisa!
  Jag har bara en snabb fråga till dig och det är…
  Var redigerar du dina videos och bilder?<3
  Tacksam för svar!!!<3

 9. MAJALI skriver:

  hej I LOVE YOU LISA JONSSON

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *