Till haters!

Jag står för det jag vill! om jag vill sminka mig axeptera det!  ingen har bett er att kolla å om ni inte gillar att jag sminkar mig kolla inte då! Jag sminkar mig för att jag tycker det är kul inte någon annan anledning! Jag tycker att det är jätte roligt att pousa! och der är änu roligare när pappa o Ida tar fram sina systemkameror då får jag ha KUL! Det tycker jag KUL, ni vill att jag ska sitta i sandlådan o gräva med en spade men det är inte roligt för mig, axeptera det tack!

Nu vet ni det! Kram<3

24 kommentarer

24 kommentarer på “Till haters!”

 1. Anna skriver:

  Hej Lisa!
  Har Ida en systemkamera, ist vad heter den. Jag har en själv, Nikon D3100 heter den:)
  Tacksam för svar!!

  1. Misslisibell skriver:

   Hon lånar någon veene vad för någon xP

   1. Anna skriver:

    Ok, tack för att du svarade:)

 2. tilda skriver:

  vad bor du och kan vi vara någon dag

 3. Michelle skriver:

  Lisa! SNÄLLA SVARA. Kan du kolla på ditt mejl som heter: SNÄLLA KLICKAAA!!!!
  DET är jag som skickat det :)

 4. Anna skriver:

  Haha en till Anna som älskar din blogg <3 xD jag tycker du har rätt du är ju som mig <3 ^^
  Jag är 11 år och älskar det jag gör sminkning osv,
  PUSS O KRAM <3

 5. Kawina skriver:

  Att en sådan söt,rolig och duktig tjej ens kan ha haters!? Du är bäst Lisa och du ska alltid tro på det du gör för du är duktig på det! :)

 6. Amalia skriver:

  Håller med dig det är dem själva som ska sitta inte sand lådan :) <333

 7. Hanna skriver:

  Hey, vill bara ställa lite frågor till dig :)
  *Vad är din favorit färg?
  *Vilket är ditt favorit djur?
  *Vilket är ditt favorit program/serie?
  *Vad har du för mobil?
  *Vad sa du senast till vem isåfall? o.O

  1. Misslisibell skriver:

   1. ALLA!
   2. häst, hund, gris, hamster
   3. ponnyakuten m.m
   4. sonny ericksson
   5. ? va

 8. moa skriver:

  det stavas inte axeptera det stavas acceptera bara så du vet :)

 9. blablabla skriver:

  jag gillar inte dig, du kommer ångra dig då du blir äldre och typ skriker dansar och typ hoppar runt i videos.. säger de för att jag har varit där själv, försöker bara varna dig. menar ju inte att vara taskig precis men folk mobbas.

 10. Alexandra skriver:

  Okey Jag tänker bara säga det att jag ÄLSKAR DIG!!! Det är så himla grymt att du våga säga ifrån och vara bättre än dina haters Kram <3

 11. Astrid skriver:

  Tycker faktiskt det är roligt att se dina sminkvideos! Någonting jag gillar är att du går inte översminkad som många andra yngre gör (vet inte hur gammal du är men ungefär i din ålder). Hoppas du fortsätter att hålla dig till den lagoma mängden och inte bli en sminkblind fjortis .Du kan säkert utvecklas ännu mer i ditt sminkande. Har du några planer på att jobba med smink i framtiden?

  Ursäkta om min kommentar är otydlig, är extremt trött nu.

 12. Hanna Nordberg skriver:

  Vilken är din favvofilm (igen) för du svarar aldriggg??

 13. mia skriver:

  bra sagt :) men som ordspråket lyder: haters makes ous famous !!!
  forsätt med det du gör !! och kan du visa alla dina ögon prudukter !!!! SNÄLLA!!!!!!!!!

 14. Lisa skriver:

  Bli modell och makeup artist, du kommer att komma långt med det, vännen. Och du har ju fått en erfarenhet sen när du var liten, så om jag var du. SKulle jag inte ens tänkt på att bli något annat. Puss.

 15. Lau skriver:

  Hej!!!
  Vill fråga lite frågor. <3
  "Varför gillar du inte Justin Bieber? Svara inte med" Vet inte hahhahahah" "!
  "Jag älskar dig!!!"

 16. En irriterad anonym jävel skriver:

  Åhh herregud! Det finns anledningar till att du har haters också! Kolla på
  http://www.youtube.com/watch?v=CSZ9vyTM0SQ så får du skitbra anledningar. Njut av att vara en unge istället!! Du är skitstörig. + att du är dubbelt så vacker UTAN smink, jag lovar.

 17. liza skriver:

  så söt få man skicka prisenter till dig <3

 18. Moa skriver:

  Lisa skit i dom som hatar dig. Jag tycker iallafall att du är skit söt, du sminkar även as bra jag vet att det är flersom tycker lika dant. Älskar dina klipp!!

 19. bajs skriver:

  vill bara säga två saker..
  1.lär dig stava..
  2. gillar inte att kolla på dina fjortisbilder och videos men sitter bara hemma och skrattar när jag kollar på dom , det är så kul att en sån lite plutt sminkar sig så mkt ;p
  hahhahha ;D

 20. Anonym skriver:

  Bra sagt

 21. Goggis skriver:

  Håller med! Du gör som du vill och jag tycker jättemycket om dig! Jag upptäckte dig för kanske 3 dagar sedan då jag var inne på Youtube och jag kommer fortsätta att läsa din blogg och kolla på din Youtubekanal. På dessa tre dagar har jag blivit ett stort fan! <3 Det jag fastnar för är att du verkligen gör din grej och inte slutar p.g.a. haters! Jag skulle lätt sluta av att få tre sådana kommentarer. (Mitt självförtroende är nog inte det bästa) Fortsätt som du gör!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *