Är i stallet med alla goa!

Är i stallet med alla Goa kompisar!  Vi har ridit o badat så klart :) jag kommer inte hem på ett tag… ;(  men när mamma kommer o hämtar oss då tarphone med min kamera o då ska jag filma en sak fast jag säger inte vad detr :D haha puss o kram herrå!!!!

8 kommentarer
 • vera

  hej hur länge har du ridit? kan du vissa någong gång när du rider? vilken klass går du i? var bor du? kan du göra detta på en vidio

 • vera

  har du pussat din kille kan du vissa bild

 • johanna

  Hej du är så snygg och fin, skulle betyda mycket om du skulle kommentera min blogg. Jag tror att vi är lika gamla för jag är 01a :) <3 Kan du lägga ut en bild på din mamma?, kan du ha en frågestund, vilken är din favorit färg?, visa din autofit, skulle betyda mycket om du svarade på det i en video, älskar dig, du är så söt <33 min blogg heter http://www.Johannajosefina.webblogg.se

 • Alva

  Hej! Jag tängte slänga in en snabb fråga som jag undrar. Vad får du i Veckopeng/Månadspeng om du får något?

  Men om du får det vad är det du behöver göra typ damsuga eller nåt :D. och behöver du köpa grejer själv för din månadspeng/veckopeng typ Godis, Smink , mm

  Snällt om du svarar!! Hej då!:)

 • Johanna

  Kolla gärna in på min blogg lisa om du har tid över :)
  http://karamell.webblogg.se/

  Så äru snäll <3
  Föresten strunta i alla haters, du är fin snäll, dem är bara avensjuka på att du har en fin o bra blogg med många fina läsare.

  Kom ihåg du är speciel och jättesöt o fin, forsätt med det du gör <3 Älskar dig!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 <3

 • Ella

  Hur gör man design å bloggen?? Tacksam för svar :)

 • Ella

  your beautiful! tomorrow two boys will say can I have your number? or do you have a boyfriend? Send this to nine beautiful girls or bad luck starts! <3<3<3

 • mr shango

  Hej,

  För att korrekt presentera mig, jag är herr shangoschullom.

  är en privat långivare jag ge ut lån med 3% ränta. Detta är en ekonomisk möjlighet vid din dörr steg, gäller idag och få din snabba lån. Det finns många där ute letar efter ekonomisk möjlighet eller hjälp över de platser och fortfarande men de är oförmögna att skaffa en. Men detta är en ekonomisk möjlighet vid din dörr steg och som sådan kan du inte råd att missa detta tillfälle. Denna tjänst är vedergälla både privatpersoner, företag, affärsmän och kvinnor. Lånebeloppet
  tillgängliga varierar från något belopp av ditt val för mer information
  kontakta oss via e-post: shangoschullomloanfirm@hotmail.com

  FÖRSTA INFORMATION SOM KRÄVS

  Fullständigt namn ………………………………

  Personligt telefonnummer ……………………….

  Land …………………………………….

  Adress ………………………………..

  State …………………………

  Ålder ………………………………………

  Har du ansökt innan? …………………..

  Civilstånd ……………………………

  Lån belopp som krävs som lån ……………………………….

  Lån Varaktighet ……………………………

  Yrke ………………………………

  Månadsinkomst ………………………..

  Jag väntar gärna ditt snabba svar,

  Warm Regards,
  Herr Shango