HJÄLP DENNA TJEJ!

Lisa jag behöver din hjälp!! Min mamma vägrar låta mig säga var jag är när jag är på semester så jag kan inte göra några Haul videos för det visar var jag har köpt det. Även så kan jag inte säga om jag ska till turist grejer eller något sådant för det avslöjar oxå var jag är. Mamma är mest rädd att pedofiler/rånare ska kunna ta sig in och göra något så jag vet inte vad jag ska göra.

Snälla hjälp mig.

SNÄLLA HJÄLP DENNA TJEJ FÖR JAG HAR INGEN ANING!

Kommentera vad hon ska göra! Så kan hon läsa igenom era kommentarer!

37 kommentarer

37 kommentarer på “HJÄLP DENNA TJEJ!”

 1. clarita.bloggplatsen.se skriver:

  Min mamma vill inte att jag heller gör sånt men kan du inte säga vad du har sätt istället?
  Kanse inte så bra tips men…… :(

 2. clarita.bloggplatsen.se skriver:

  köpt

 3. mia skriver:

  hej hej
  lyssna på din MAMMA lisa!!!
  och efter när du kommer tillbaka hem.kan du visa vad du köpt men
  inte säga vart ;D

 4. Emilia,Melina skriver:

  Hon kan lösenordsskydda sin blogg så bara dem som hon säger de hemliga lösenordet till för att få se hennes blogg kan se den typ du Lisa. :)

 5. Emilia ♥♥♥♥ skriver:

  Jag tycker du ska lyssna på din mamma.. vilka som helst kan kolla på din fina blogg !!! Och var förstiktig med sånt ! Men du e sjukt sög och snällla snällllla snälllllllllllllla kan jag få din på skype ???? SNÄLLAA !!!♥
  Sjukt söt e du och kollar din blogg varje dag !! Och jag skulle vilja fråga dig en sak men inte så någon ser det.. skype skulle vart perfekt <3 Från en tjej som e 13 och tycker du e sjukt söt !!!!

  1. Misslisibell skriver:

   Asså det är itne jag som behöver hjälp det är en annan xD

   1. Emilia ♥♥♥♥ skriver:

    Okej men hon ska lyssna ! Men snälla kan jag få din skype.. vill fråga dig en VIKTIG sak !! Sen kan du ta bort mig om du vill… !!! SNÄLLA ♥

 6. Emma Henriksson skriver:

  Asså det är inte Lisa (misslissibell) Hon menar en annan tjej

 7. Emma Henriksson skriver:

  Lisa jag behöver din hjälp!! Min mamma vägrar låta mig säga var jag är när jag är på semester så jag kan inte göra några Haul videos för det visar var jag har köpt det. Även så kan jag inte säga om jag ska till turist grejer eller något sådant för det avslöjar oxå var jag är. Mamma är mest rädd att pedofiler/rånare ska kunna ta sig in och göra något så jag vet inte vad jag ska göra.
  Snälla hjälp mig.
  Där näre är det Lisa Misslissibell Har skrivit Där uppe är det en annan tjej
  SNÄLLA HJÄLP DENNA TJEJ FÖR JAG HAR INGEN ANING!
  Kommentera vad hon ska göra! Så kan hon läsa igenom era kommentarer!

 8. Ebba skriver:

  alltså hon tjejen kan ju göra som alla andra säger typ att hon inte säger vart hon köper sina grejer oaa hon kan säga jag köpte den på H&M för nåra stad har H&M

 9. Ebba skriver:

  det är Ebba i gen kan jag få din skype snällaaaa <33333333

 10. Ebba skriver:

  Ebba i gen och fb <3

 11. josefineeeeeee skriver:

  du kan ju visa bilderna på sakerna eller a göra en video men du behöver inte säga vart du har köpt dom eller visa lappen du kan ju bara visa sakerna (:

 12. Tokii skriver:

  lyssna på din mamma och gör en BIG HAUL när du kommer hem :)

 13. Fanny skriver:

  Hon ska lyssna på sin ma

  À och inte görs det , folks hus har blivit tömda efter de har berättat att de varit på semester.

 14. Stina:) skriver:

  Hon kan lyssna på sin mamma !:)
  Eller så kan hon göra en Haul video när hon kommit hem och säga att hon vart på starn och sedan vista sina saker hon köpt !! :D

 15. Nogod skriver:

  Rånare; De flesta inbrotten görs av knarkare, som är ute efter snabba pengar. Knarkare bryr sig inte om vad någon skriver på en blogg, utan går på intuition. Kollar snabbt om någon är hemma och bryter sig in.
  Men låt säga att men har något värdefult hemma som, konst, smycken eller andra värde saker. Som kan vara av intresse för samlare. Anlitar proffs tjuvar som vet när ni är bort, innan ni vet det själva. Dessa går inte att skydda sig emot.

  Pedofiler; är inte mitt ämne. Men, farliga gubbar som smyger i buskar finns det väldigt få av ute bland folk. Däremot största andelen förgripare, finns ibland offrets vänskaps krets.

 16. TeamAngelGirls skriver:

  jag tycker att hon ska lyssna på sin mamma och sen när hon kommer hem kan hon göra alla dem videos hon vill göra.

 17. Alma skriver:

  Jo, du kan göra en Haul video när du är på det här stället och så behöver du ju inte berätta direkt supermycket var du är. Om du t.ex är på Gekås i Ullared säg liksom jag har varit i Ullared och köpt detta. Men du är där och gör den fast du tar en liten löngn och bara säger att du har varit där. Och det bryr sig säkert ingen om.
  Hoppas detta hjälpte dig.
  Kram Alma
  http://www.svimmies.blogspot.com

 18. Den som inte bryr sig! skriver:

  Not my problem!

 19. Da One skriver:

  Håller med de andra! Du kan bara säga: idag var jag på h&m och köpte den här tröjan. Du måste inte säga vilken h&m. Men en varning! Hollister finns bara i Stockholm och i Täby så det är inte jättesmart att visa dom sakerna

 20. ladyliza45+skatorna :) skriver:

  säg till din mamma att hon inte behöver oroa sig och att du kan ta en pause när du är på semester. jag vet att det är svårt att sluta filma men du kan ta kort och sen göra en film av det när du kommer hem.

 21. Selma skriver:

  Jag tyycker du ska bara accseptera vad din mamma säger, hon vill ju dej bara väl ! :)

 22. hallonsorbet@live.se skriver:

  jag hade samma problem för ett tag sen säg så här : mamma om jag bara säger att vi ska åka och shoppa i tex : stockholm då ? det funkade på mig säg alltså vilken stad ni ska til tex centrumet i stockholm eller bada på ett badhus i närheten.

 23. Emma skriver:

  Jag tycker att din mamma har rätt. Du borde inte berätta om du ska åka iväg någon stans, tänk om det finns någon läskig typ som läser flickors bloggar och när du skriver att du och din familj ska åka till t.ex turkiet på bloggen, så vet han att ingen kommer vara hemma. Då kan han ju bara bryta sig in i ditt hem och sno en massa saker. Du borde lyssna på din mamma. Bara för att du vill blogga behöver du inte utsätta din familjs eller din säkerhet. Själviskt.

 24. Molly skriver:

  gör som din mamma säger. filma och gör hauler men du kan lägga upp dom när du kommit hem…:D det gör jag när jag är borta.

 25. Mimmi skriver:

  Men det är inte smart att säga att du ska på semester för det spelar ju faktiskt ingen roll var u är utan det spelar roll när du är för då kan dom bryta sig in.

 26. Cissi skriver:

  Hon kan ju göra en Haul sen när hon kommit hem och då asså när hon är hemma kan hon ju sedan berättat vart hon varit och så :)

 27. hejhej skriver:

  man kan ju vänta tills man kommer hem från semestern och filma från halsen och neråt?

 28. Ärligt skriver:

  Den mamman kan ju skaffa en ny hjärna. Varför har hon ens barn? Rädd för att rånare o ”pedofiler” ska ta sig in. HAHA! Vilket skämt. Vissa lever inte i verkligheten. Varför inte oroa sig för riktiga saker?

 29. youtube.com skriver:

  Thank you for your own efforts on this blog. Betty really likes managing investigations and it is easy to see why. Many of us notice all regarding the dynamic ways you convey both useful and interesting tactics via the blog and increase contribution from other people on this idea while our favorite child is always studying a great deal. Have fun with the remaining portion of the year. You are always doing a first class job.

 30. Go Here skriver:

  I simply want to tell you that I’m new to blogs and certainly savored you’re web page. Most likely I’m going to bookmark your blog . You really come with tremendous writings. Regards for sharing with us your web site.

 31. diet modification and colon detoxification can always prevent colon cancer,.

 32. what matters most is the good deeds that we do on our fellow men, it does not matter what religion you have as long as you do good stuffs-

 33. Bu bağlantıda skriver:

  What professionals generally are not reporting about Ataşehir kurye and also the way this impacts on you actually.

 34. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

 35. Deshawn skriver:

  Great post, thanks.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *