OS- Hästhoppning på TV!

Ja det är OS hästhoppning på TV:n ingen aning om det har slutat en men jag sitter här och slappar o lysnar på musik! Jag måste inget idag riktigt Gött! Ska åka till vänersborgs badpalats imorn med Ida men mamma o pappa ska inte bada utan dom ska gå på en underbar promenad, Chill!

16 kommentarer

16 kommentarer på “OS- Hästhoppning på TV!”

 1. Linnéa skriver:

  Hej Lisa jag älskar din blogg och yt videos. Jag har skickat ett mejl till dig undrar om du snälla kan titta på det det heter ”Youtube video<3". Jag är jätte tacksam för svar ;)

 2. Anna! skriver:

  Fan vad snygg bild ! Jag undrar om du vill se en gång när jag sminkar mig? !

 3. Anonym Sak skriver:

  Lisa jag behöver din hjälp!! Min mamma vägrar låta mig säga var jag är när jag är på semester så jag kan inte göra några Haul videos för det visar var jag har köpt det. Även så kan jag inte säga om jag ska till turist grejer eller något sådant för det avslöjar oxå var jag är. Mamma är mest rädd att pedofiler/rånare ska kunna ta sig in och göra något så jag vet inte vad jag ska göra.

  Snälla hjälp mig.

  1. Misslisibell skriver:

   HMM.. Jag har ingen anign kan ta upp det på min blog i nästa inlägg så kan dom skriva vad du sak göra :D

 4. bellabjork skriver:

  kan du stänga på din bloggtelefon

 5. Rebecca skriver:

  Ställ en fråga i min frågestund !! :)
  http://beccass.devote.se/

 6. wilmisen123 skriver:

  har du också tävlat i os? :)

 7. Anonym skriver:

  kan du inte lägga ut videos när du rider??

 8. I would like to show some thanks to this writer just for rescuing me from this matter. Just after researching throughout the the net and coming across concepts that were not helpful, I figured my entire life was gone. Living without the strategies to the difficulties you have fixed by way of your good article is a critical case, as well as the kind which may have in a wrong way damaged my entire career if I had not encountered the blog. Your capability and kindness in playing with a lot of things was invaluable. I’m not sure what I would have done if I hadn’t encountered such a stuff like this. I am able to at this time relish my future. Thanks a lot very much for your skilled and sensible help. I will not be reluctant to endorse your web sites to any individual who should get direction about this issue.

 9. Bonuses skriver:

  I just want to say I’m beginner to weblog and really enjoyed this web blog. Probably I’m likely to bookmark your blog . You really come with great articles. Regards for revealing your web page.

 10. Homepage skriver:

  I just want to say I am beginner to blogging and truly savored this blog site. Probably I’m want to bookmark your site . You definitely come with fabulous posts. With thanks for revealing your web site.

 11. Have you already setup a fan page on Facebook ?-;,,”

 12. Have you tried twitterfeed on your blog, i think it would be cool.~,-’;

 13. Thanks for this web site post and discussing your own results together with us. Very well performed! I think a lot of people find it difficult to understand paying attention to several controversial things associated with this topic, but your own results talk for themselves. I think a number of additional takeaways are the importance of following each of the suggestions you presented in this article and being prepared to be ultra distinct about which one could really work for you greatest. Nice job.

 14. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

 15. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *