OS- Hästhoppning på TV!

Ja det är OS hästhoppning på TV:n ingen aning om det har slutat en men jag sitter här och slappar o lysnar på musik! Jag måste inget idag riktigt Gött! Ska åka till vänersborgs badpalats imorn med Ida men mamma o pappa ska inte bada utan dom ska gå på en underbar promenad, Chill!

8 kommentarer

8 kommentarer på “OS- Hästhoppning på TV!”

 1. Linnéa skriver:

  Hej Lisa jag älskar din blogg och yt videos. Jag har skickat ett mejl till dig undrar om du snälla kan titta på det det heter ”Youtube video<3". Jag är jätte tacksam för svar ;)

 2. Anna! skriver:

  Fan vad snygg bild ! Jag undrar om du vill se en gång när jag sminkar mig? !

 3. Anonym Sak skriver:

  Lisa jag behöver din hjälp!! Min mamma vägrar låta mig säga var jag är när jag är på semester så jag kan inte göra några Haul videos för det visar var jag har köpt det. Även så kan jag inte säga om jag ska till turist grejer eller något sådant för det avslöjar oxå var jag är. Mamma är mest rädd att pedofiler/rånare ska kunna ta sig in och göra något så jag vet inte vad jag ska göra.

  Snälla hjälp mig.

  1. Misslisibell skriver:

   HMM.. Jag har ingen anign kan ta upp det på min blog i nästa inlägg så kan dom skriva vad du sak göra :D

 4. bellabjork skriver:

  kan du stänga på din bloggtelefon

 5. Rebecca skriver:

  Ställ en fråga i min frågestund !! :)
  http://beccass.devote.se/

 6. wilmisen123 skriver:

  har du också tävlat i os? :)

 7. Anonym skriver:

  kan du inte lägga ut videos när du rider??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *