Videoblogg påväg!

Det kommer en videoblogg som laddas upp jusst nu. Jag gjorde den föratt jag har varit borta under dagen o jag la bara upp en sminkning som jag filmade igår. Jusst nu sitter jag i soffan med ida som ja brukar men vi kollar på OS i her-gymnastig, aaas intresant för jag är väldigt försjust i gymnastik! Vet ni… Fy vad jag längtar till JUL, jag är inte desperat för presenter utan jag tycker julen är så härlig, massa jjus i granen o när man gårförbi hus så är det ljus i fönstrerna! Vi var o badda idag o det var skiiit kul! men man trötnar lite när man varit där i några timmar för att man gör allt om o om igen typ. Det var jätte snälla fans där som prata lite o 2 st ville ta kort på mig, gulligt<3

754 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *