Videoblogg påväg!

Det kommer en videoblogg som laddas upp jusst nu. Jag gjorde den föratt jag har varit borta under dagen o jag la bara upp en sminkning som jag filmade igår. Jusst nu sitter jag i soffan med ida som ja brukar men vi kollar på OS i her-gymnastig, aaas intresant för jag är väldigt försjust i gymnastik! Vet ni… Fy vad jag längtar till JUL, jag är inte desperat för presenter utan jag tycker julen är så härlig, massa jjus i granen o när man gårförbi hus så är det ljus i fönstrerna! Vi var o badda idag o det var skiiit kul! men man trötnar lite när man varit där i några timmar för att man gör allt om o om igen typ. Det var jätte snälla fans där som prata lite o 2 st ville ta kort på mig, gulligt<3

5 kommentarer

5 kommentarer på “Videoblogg påväg!”

 1. Julia skriver:

  Kul att det är ngn som är lite yngre som har en sån stor blogg som du har, du är väldigt sööt, och skriver bra inlägg :))
  Älskar också hästar m.m. Ta gärna en titt på min lilla blogg så skulle jag bli jätteglad:D
  http://www.jullies.blogspot.se

  Kram

 2. ... skriver:

  Hej!
  Jag har inte läst din blogg så mycket, men jag undrar bara hur fick du din blogg så känd??

 3. Lena skriver:

  Alltså du är jättesöt & charmig och så, och fin blogg, inget illa om det :-) Men jag såg bla. en sminkvideo du hade gjort och måste säga att jag håller med lite i kommentarerna, när jag var lika liten som dig (hur gammal du nu kan vara?…10-11 år?) så sminkade jag mig typ bara på skoj och jag fick knappt ha smink för mamma ens, och jag visste defenitivt inte vad primer och allt var då! Så jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men du är kanske lite för ung för att göra som du gör nu? :-) Du kan nog vänta några år, och ja självklart är det upp till dig och dina föräldrar hur du vill göra men jag säger bara min åsikt :-) Var barn så länge du kan, lovar att du inte kommer ångra dig. Massa kramar tjejen!

 4. Anonym skriver:

  Kan du inte stava just? o_o

 5. IngriAurora, hva ellers?! =-P skriver:

  Du har jette snygg blogg, och jag kommer läsa den nu ;-) Digger dig, du är supersöt! Kram, IngriAurora =))
  Kan du inte lära meg hur du skriver såå bra?! (Jag är norska by the way) prova skriva norska du, haha, nejda, bara skojar ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *