Lägret..

HEJ! Nästa vecka från Måndag-Torsdag ska jag åka iväg på Läger med Ida, min syrra. Så jag kommer inte kunna göra videos eller blogga men jag ska försöka ta med mig en kamera dit, inte pappas CANON för den vill vi inte att den försvinner!

Men det jag undrar är, ska någon av er dit för jag gjorde en video om lägret och hur man anmälde sig.SVARA I KOMMENTARERNA OM NÅGON AV ER SKA DIT! :D

OBS. Det går inte att anmäla sig längre!

13 kommentarer

13 kommentarer på “Lägret..”

 1. Alva skriver:

  Hejsan
  älskar din blogg:) är tolv år och bor i skellefteå, varje gång jag är inne på datorn så hamnar jag här på din blogg:) kollar ofta på dina videor och tycker du är så sjuuukt söt^^ Kram Alva:*

 2. roi skriver:

  hej älskar dig kan aldrig sluta stira på dig du är söt fin vacker snygg allt för mig alskar din blogg varje dag går jag till datan för att titta om du gjort en ny video eller lakt ut nott på bloggen kiss ilove you

 3. Anonym skriver:

  Hej Lisa jag skulle vilja att du svarar på min fråga:
  kan du visa eller bäretta detalj rikt hur man gör med hår inpackning

 4. Anonym skriver:

  snälla gör en video på youtube om hur man gör med hårinpackning och vad de är bra för

 5. Ellen skriver:

  Hej kan du göra en video hur man gör med hårinpackning och säga varför man andvänder det snälla Lisa :D

 6. Mathilda skriver:

  Hej Lisa!
  Vilket läger ska du på? Alltså vad heter det?:) <3 snälla svara på min kommentarer<3

 7. liza skriver:

  vad heter lägret

  1. Misslisibell skriver:

   JAG VET INTE men det är på Örtagården iallafall

 8. Elli skriver:

  Snäälla snälla kan du göra en video där du visar hur man gör med hårinpackning? jag ser att du inte har svarat på några andra kommentarer, men hoppas du kollar på dem iaf för jag vill jättegärna veta!

 9. Elli skriver:

  Ps: du är sjuukt söt!!

 10. Jag skriver:

  Du är så ful. Tro inte att du är snygg! -.-

 11. <3 :D skriver:

  Till: Mimmi

  Guud vad taskiga ni är, om ni nu stör er så mycket på henne så kolla inte på hennes blogg elr videor!
  Jag tror bara att ni är avundsjuk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *