My day!

Min dag idag har varit jätte rolig! Jag har varit hos Hilmer idag o det gick jätte bra i ridningen! Vi red i paddocken oså.. Imorgon ska vi kanske till våran farmor som har flyttat till ett olderdomshem  och till en djurafär för att kolla på transport burar för kaninerna vi ska få hem :D men om vi itne ska till farmor tar vi bara djurafären.

11 kommentarer

11 kommentarer på “My day!”

 1. Tokii skriver:

  kommer det någon video idag?

  1. Misslisibell skriver:

   Jag har laddat upp en :D

 2. laila skriver:

  Jag har fyllt år och undra bara om du kunde säga grattis :)

  1. Misslisibell skriver:

   GRATTIIIIIIS!!!!!!!!!

 3. Alice skriver:

  LIsa en tjej på youtube har gjort en jävla video om dig! En parodi! hon har också skrivit dena kommentar: Asså okej vi har fattat att folk tar allt seriöt och tål inte när man skämtar om deras Youtube idol !? Asså skaffa er ett liv eller ni kanske är för upptagna med att kolla på Lisas video och sitta och beundra henne ? hahah jag skrattar åt såna som er som sitter och stalkar personer som gör massa jävla sminkvideor ? vi ville bara ha lite kul låt oss ? Vi har i alla fall kul och sitter inte och glor på nåns youtube kanal !! KRAM KRAM !
  Men du ska veta att du är helt underbar och Lisa och vi kommer alltid gilla dig

 4. Anna skriver:

  Hejj Lisa min idol <3 jag undrar hur kan din youtubekanal vara på din blogg? liksom så man ser den!
  Tacksam för svar ! <333 :) Utan dig o din bästa blogg dör jag..xD <3

 5. Anna skriver:

  sorry att jag skickar mycket kommentarer xD HAHA

 6. Emi :* skriver:

  Kawaii = söt = du<3

 7. Amie skriver:

  OMG vad söööött

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *