2 kommentarer på “New thing!”

  1. elli skriver:

    Hej snälla Lisa kan du hjälpa mig,iförrgår så sov jag över hos min kompis och då när jag spelat klart så lade jag ner mitt rosa nintendo ds på hennes golv,sen på morgonen var det,då skulle jag kolla under hennes säng om det låg,men då sa hon att jag inte skulle rota och då frågade jag om hon kunde hjälpa till och leta men det ville hon inte oxå en annan gång när hon var hemma hos mig så hade hon tagit ett nintendo ds spel och 2 cdskivor,jag har hittat spelet men inget annat och idag ringde hon och sa att hon inte hade hittat det,men jag tror att hon har tagit det,men jag frågade om hon hade tagit det men då sa hon nä och sa att jag inte skulle tjata om det sen sa hon att jag skulle ta bort hennes mobilnummer och att hon aldrig mer skulle vilja vara med mig och det är egentligen min mammas nintendo ds som jag har fått lånat..
    jätte ledsen nu.. :’c

  2. matte skriver:

    Hur gammal är du????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *