17 kommentarer på “Nu tar vi en dusch!”

 1. hgej skriver:

  Hej!
  kan du göra en video och visa hur du gör när du sätter in musik i dina videos. har försökt väldigt länge men det funkar inte!
  Kram ditt största fan! <3

 2. Emma skriver:

  Hejsan! Du är jättesöt & gillar dina videos! Hur gammal är du? <3

 3. Nathalie och Leonora skriver:

  1. vart redigera du dina bilder? alltså vad heter pogramet?
  2.bronzer vs puder?
  3. one direction vs justin bieber?
  4.kahel vs eyeliner?
  5.vit eller svart kahel?
  6. bästa tv pogramet?
  7.hur blir man så söt??
  8.kan du tipsa om min och min kompis kanal ”belivesite”
  9.hur lång e du?
  10.vilka är dina bästa vänner?
  11. gillar du att svara på frågor?
  Hoppas du svara på frågerna!
  från dina STÖRSTA FANS <3
  LOVE YOU!!!!<3<3<3

 4. SNÄLLA SVARA IGRONERA EJ :( skriver:

  HUR HAR DU DIN YOUTUBE BLOGG? HUR GJORDE DU? SNÄLLA SVARA :(

 5. SNÄLLA SVARA IGRONERA EJ :( skriver:

  jag menar hur kan du ha din youtube kanal på din blogg så att det står: min youtube kanal..? :(

  1. Misslisibell skriver:

   det var inte jag som gjorde det tyvär :P

 6. anonym skriver:

  Seriöst. Hur intressant är det för oss att du duschar. Liksom lägg ner bloggen jävla fittunge. -.-

 7. nickaa skriver:

  snälla kolla min blogg har typ inga läsare
  http://nickaa.blogg.se/

 8. malin skriver:

  hej jag undrar om man kan få en anan färg på ögonen beroende på vad man har för ögonskuggor skulle gärna villa veta de.
  Jag älskar dina videos dem är skit roliga att se på jag kan se på dem om och om igen och du är sjukt söt och du ska inte lyssna på vad din haeter säger du är sjuk söt och bra på sminka. p.s vart kommer du i från???

 9. Stina Jonsson skriver:

  Hej Lisa! ♥ Var redigerar du dina videor?

 10. mia skriver:

  kan du göra en ny smink colletion . för du harv ju handlat mer smink nu och det vara ju en månad sens förra!!

 11. jennifer skriver:

  vill du tipsa min blogg snälla??

 12. Carolinn skriver:

  Hej Lisa ! Undrar om du skulle kunna tipsa om min blogg Carolinnsvensson.devite.se..
  Hade blivit överlycklig då ! Kram

 13. Sandra skriver:

  Asså lisa, kolla din första video på lisa01j där du visar ditt smink! (allra första videon på sida 7) Kolla vad du visar sist… Det är en mascara du har fortfarande!!!? ÄCKLIGT? -EEEE JAAAAAA!!! kanske borde slänga det gamla sminket när du köper nytt??? :/

 14. Sara skriver:

  Hej Lisa! Har kollat på en del av dina videor och jag vill bara säga det här för att hjälpa dig, det är absolut inget illa menat. Du är 10 nu, kanske 11 och tro mig jag har mer erfarenhet av livet än dig. Du vet inte vad som väntar dej, finnar och andra hudproblem. Medan du är så här ung, sminka dej inte, din hy är redan fin som den är. Sminka dig inte bara för att du tror att du blir finare, du är redan fin som du är. Tro mig, jag gjorde samma misstag som du med att sminka mig så tidigt och det är en av de sakerna jag ångrar mest i hela mitt liv. Så snälla jag ber dig, även om du tycker att sminka dig själv är det roligaste man kan göra, vänta med det, för senare i livet kommer du du ångra att du gjorde det.
  Och snälla söta du, sluta sminka dig som en katt. Kram

 15. linne skriver:

  vart ligger ditt lägger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *