Nästan klar!

Jag har nästan packat klart för lägret imorgon. Jag lägger i Lillegris/mitt gosedjur imorgon+min kudde, tandkräm+tandborste+lite pengar för glass! För jag behöver tandkräm ikväll å imognon :D

Halv sju ska Mats övningsköra med mamma så då ska jag o Ida hänga med så ska vi åka o köpa lite blandgodis att ta med ;)

En sminkning är snart uppladdad+ en video där ja visar min packning men den är itne uppe xP o jag ska göra modevisning med mina kjolar :D

5 kommentarer
 • ronja

  hej ha det så kul på lägret nu ha en rolig dag i morgon då:)<3

 • ronja

  kan du svara på fb

 • mathilda

  när du har lagt upp vidion kan du skriva vad den heter på din blogg då ?? :)

 • Ankan2001

  Vet någon om Lisa har telefon med sig?

 • Josefin

  Alltså Lisa! kan du fatta att vi har typ samma kläder och samma saker titta här du har ett linne som är ruttit med olika färger den linnet har jag också och dom svarta skorna som som de är diamanter på och så har jag haft samma mobil som dig men fast jag har en annan mobil nu. Och du har samma koffta som de står H på den kofftan har jag också