12 kommentarer på “JAG ÄR HEMMA IGEN!!! :D”

 1. Hej skriver:

  Vad bra har saknat dig!Skickade ett brev till dig!

   1. Hej skriver:

    Det var den där med den blåa jordgubben och det där mini suddet. Såg inte det där lilla häftet med typ 4 gråa jordgubbar och den där lappen med videos du kan göra. Hoppas du fick med det!<3 :D love you

 2. Anna skriver:

  Hej! Hoppas du har haft det kanon på lägret.
  Har precis börjat följa dig på youtube och jag tycker om dina videos. Du är duktig på det du gör, och imponerande för att vara såpass ung. Är själv 18 år och trodde inte att jag skulle prenumerera på någon som är i din ålder. Men du är mogen och inte alls sådär överdriven och dryg som vissa kan vara.
  Har även sätt att många kommenterar negativt om att du sminkar dig osv. Tycker det är struntprat. Man märker ju tydligt att du tycker det är kul och att du inte gör det för att ”vara vuxen”. Klart man ska hålla på med det man tycker är roligt.

  U go girl. Ha det bra! :)

  1. Misslisibell skriver:

   HAHA, Tack!!♥ :) :3

 3. Livbo skriver:

  Hej Lisa hoppas du har haft det toppen är jätte glad att du har kommit hem har saknat dig hel tiden! Älskar din blogg och dina videos!! Ha det bra! Ps om du har slut på idéer på sminkningar och så! Kan du väl Göra en skolstart sminkning typ behöver din hjälp kram!!

 4. wilmis skriver:

  Hur gammal är hon?

 5. nellie skriver:

  Hur gammal är Annah?

 6. Tilde skriver:

  Hej Lisa ;)) kan du inte göra en Jul sminkning ?? =)

 7. Amalia skriver:

  Hur gammal är annah

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *