6 kommentarer på “Det kommer en tutorial på naglarna! :)”

 1. jonna skriver:

  Snyggt :)

 2. lellan skriver:

  hej lisa! det här har egentligen inget med naglarna att göra men jag måste bara få veta:
  VAD ÄR EN PRIMER!?
  1. vad ska man ha den till?
  2. måste man ha den?
  3. måste man ha det till allt?
  4. om jag vill köpa en primer till tex. ögonlocken eller innan jag lägger på foundation el. concealer vad ska jag köpa då?
  snälla svara! det skulle vara till stor hjälp! :) <3

  1. Misslisibell skriver:

   Det finns olika PRIMERS tex. fondation primer som gör att fondationen håller längre. Och det finns ögonskuggsprimer som gör att skuggan håller mycket längre :) man måste inte ha Primer bara om man vill. Inte till allt ;) jag tror inte att det finns primer för concealer men…

 3. cassandra skriver:

  Hej Lisa ! jag vet inte riktigt var jag skulle skriva detta :/ men hoppas det går bra så här :)
  Jo att jag har läst lite kommentarer på dina youtube klipp o.s.v ! Jag är lika gammal som du och ville bara säga att du ska verkligen inte ta till dig dom dumma kommentarerna frän alla haters ! För dom vill säkert bara sticka ut bara för att dom inte hade så bra som du har det när dom var lika gamla som du !? Att dom fick inte sminka sig och fick inte köpa smink o.s.v ! Jag tror inte du tar till dig det men jag ville bara påminna dig <3
  P.s: jag tycker du är en super tjej och du har hjälpt mig med mitt självförtroende ! Du är extremt söt bodde med och utan smink :* som sagt hoppas det gick bra att jag skrev det så här !
  Sköt om dig <3

 4. Tack skriver:

  Du har så sjuuukt fina naglar!!! Blir typ kär… <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *