I’m home!

Har varit borta typ hela dagen så jag är helt slutkörd men det kommer videos om var jag har hålt till under dagen ;D Så hoppas att ni gillar det. Vet ni jag och Ida hade med oss varsin cola dit o vi lämnade den i bilden och när vi skulle åka hem då var colan jätte varm, skämtar inte men vi drack för att prova och det var någonting med colan att vi blev helt vilda, galna, crazy!!! xD HAHAH!

11 kommentarer

11 kommentarer på “I’m home!”

 1. Ebba :) skriver:

  Hej Lisa! Jag brukar kolla din blogg och din youtube kanal! Du är riktigt duktig och söt! Vart ska man skriva frågor till dig?
  KRAM :) <3

   1. Ebba :) skriver:

    Gud va glad jag blir att du svarade <3 Jag är ett stort fan :) Du förresten adda Ebbiscool på skype :)

     1. Ebba :) skriver:

      Hur ska man skicka brev till dig? :)

 2. Singo skriver:

  Hej lisa! jag vill.nå dig

 3. Linnea skriver:

  Hej var har du köpt tröjan 😄😄😍

 4. Johanna skriver:

  Var du på ett läger som heter bobergs lägret? :)

 5. Tildahh skriver:

  Hej Lisa!! Jag vet precis vart du är på den bilden kommer du dit ofta? Jag bor dig och skulle kännas riktigt kul om vi kanske skulle kunna träffas där nån gång, kan jag få din addres så jag kan skicka lite brev till dig? ;)

 6. Tildahh skriver:

  Jag bor där, menade jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *