Ärligt!

Jag har fott en komentar på min Youtube kanal som var nungefär såhär:

Att jag ”sakta men säkert glider in o blir en fjortis” Asså, snälla! SLUTA! Jag är ingen fjortis! Jag har inte allt så mycket smink! Ni kanske menar att jag ser ut som en fjortis för att jag har mycket ögonskugga men, nej.. Bara för att man har ögonskugga så är man inte en fjortis! Till skolan har jag bara:

Mascara, consealer (Ibland LITE skugga) Det är inte fjortis!

Jag ser inte ut såhär med massa smink! På bilden av mig har jag inget smink alls! Jag behöver inte ha smink för att vara på den bilden!

Gemför mig med henne, aa där ser ni jag är ingen fjortis!

+ vara ett beteende typ att man har 5 kg smink, pratar konstant, och försöker vara cool.

 

81 kommentarer

81 kommentarer på “Ärligt!”

 1. Felicia skriver:

  Bra sagt !

 2. fashionbyjohanna.blogg.se skriver:

  Du är absolut ingen fjortis! Fjortis = 14 år
  Men det kan också vara ett beteende typ att man har 5 kg smink, pratar konstant, och försöker vara cool.
  Och du är då inte det, ta inte åt dig :)

 3. Gummibjörnen skriver:

  Klart du INTE är en fjortis! alla i min skola kallar oxå mig det bara för jag har mascara på mig! det är inte snällt att säga så! Du är snälla sköna Lisa! och ingen kan ändra på det! Lisa Du är du bara så du vet det! lyssna inte på dom dumma kommentarerna dom är bara avis för du är så känd!!

  ps: Älskar din kanal och din blogg ! Kram

   1. Linnea skriver:

    Lisa Är Ingen fjortis Du Är bara Gulig Och Söt Och Väkar Jätte Snäll!! Så Sluta Säga Att Hon e en fjortis För hon e inte de Kram

 4. Emma skriver:

  Vf ska du ha consealer när du inte har finnar asså helt omogen fucking fjortis !

  1. Filippa skriver:

   Vafan, hon gjorde det här inlägget för att de som du skulle sluta kalla henne fjortis. Så om du tycker det så skriv ändå inte det!

 5. Filippa skriver:

  För det första så är du absolut ingen fjortis, du är bara en vanlig söt tjej :) Och den där tjejen på bilden, var det tiepamandahh? (från youtube)

 6. Anna skriver:

  inte att va dum elr så men jag tror typ att den personen menade typ att det va lite ovanligt att en liten 11 årig tjej har smink! typ så menade den personen! kram<3

 7. Anna skriver:

  Hej Lisa! jag har en fråga är tacksam för svar! :)
  Hur mycket kostar/kostade det för dig att få/ha .se?
  //Puss o kram! <3 //anna! ;)

 8. Linn. skriver:

  Nej, du är ingen fjortis, men jag tror dom flesta tycker det eftersom du inte är så jätterädd för att gå till skolan med typ, kattnos och morrhår . Typ.

 9. Maja skriver:

  HON MENAR NOG ATT BETER DIG SOM EN OCH ATT DU SMINKAR DIG FÖR TIDIGT :) men det bestämmer ju inte hon om ud gör iallafall ;)

  http://majalund.devote.se/

 10. julia skriver:

  hejsan kan du tipsa min blogg
  juli3.devote.se

 11. Tede skriver:

  Du ditt cpbarn, ta en in zomad bild på ditt face isf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 12. emmahedström skriver:

  Du är inte alls nån fjortis! Jag är lika gammal som dig och jag använder också smink som typ puder, Consealer, mascara och det gör mina kompisar också. Så lyssna inte på de som säger att du är en fjortis!
  P.S älskar din blogg och YouTube kanal

 13. Din STÖRSTA hater! ♥♥ skriver:

  Jääätte schysst av dig att lägga upp en bild på henne! Du är en fjortis. Du bär 10kg smink och pratar konstant.
  Sen så tycker jag att du ska ta och byta häst! Stackarn!! Du är som en jätte på hans rygg.
  Du härmar NellieB heeela tiden.. Aja fortsätt du med ditt liv.

  1. MandiiSSS skriver:

   Haha håller med du ser ut som en på Bigest loser på hästen C:
   men ..duvetfanintevadenfjortisär ellerhur ..? :C fast aa du Lisa kmr få as mkt finnar när du blir äldre ..men de är dit eget val men fan byyyt HÄST FÖRFAN!!!!!!!!!!!

   1. Äpple skriver:

    Kan ni ens något om hästar? Soppor……

   2. Okej?...... skriver:

    Ni e ju fan skittaskiga! Varför ens skriva så?! Kan ni ens någonting om hästar? Lisa får väl sminka sig om hon vill det?! Bara för att ni tittade på Pippi och lekte med dockor när ni var 10/11……………..

 14. tilda skriver:

  fjortis är inte hur man sminkar sej det är hur man beter sej.. !:)

 15. Millan skriver:

  Du e så långt från fjortis man kan komma! Kan folk bara lägga ner ? -.- Fortsätt me de du gör!<3

 16. mialove3 skriver:

  det är ju inte ögonskuggan!!! det är att du gör ALLTID fjortis minen på foton och säger mhm som fjortisar gör !!!. plus är att du beter dig som om du är 14 och fjortis är man när man blir 14 . detta tycker inte jag men det är nog mer det dem menar!! och du har mycket smink till skolan för att vara 11 !!!!

 17. sangt! skriver:

  sista radern ! du beskrev precis en fjortis och dig själv !!

 18. told you! skriver:

  dem menar inte att du är en fjortis emn om du forsätter med fjortis minen som du alltid gör och mhm som fjortisar säger komme r du bli en !!

 19. Lödddeeee skriver:

  Nä Asså håller med dig att du inte är en fjortis men det är inte rättvist att du jämför dig med amandah för hon e ingen fjortis hon va men e inte längre vet du äns vem det är för om du inte gör det så borde du inte kalla henne för fjortis för då kan man
  Lika bra kalla dig fjortis ?

 20. Tess skriver:

  Det är många som tycker att dem vet vad en fjortis är, men det gör dem inte! Du är INTE en fjortis. Du är bara ett barn som gillar att leka med smink, vilken fjortis lägger ut bilder på bilar och sånt på sin blogg till exempel? Ingen! Jag tycker alla bara borde sluta med dumma kommentarer. Visst, du vill leka lite vuxen ibland, men det gör väll alla barn gör väll det ibland? :)

 21. njdekkffmoe skriver:

  Lisa, gumman… Du är fjortis… Det är inte Pågrund av sminket som man är fjortis.. Eller jo bland annat.. Men tillexempel på superbass sminkningen så hade du en concealer som absolut inte var din hudton.Du beter dig som en äldre tillexempel. Du gör duckface på dina bilder. Du vill växa upp för fort.. Så Lämna allt smink och bete dig som den lilla flicka du är!
  Du kan använda mascara när tillexempel det är dop eller bröllop. Jag är 14 och jag använder inte ens så mycket smink.

  1. Marie skriver:

   Ni är olika personer, tror inte att hon kommer sluta med smink bara för att en 14-åring säger det till henne, jag är också 14 och har hållt på med smink sen jag var 11, och jag är definitivt inte fjortis. Så vi kan inte jämföra varandra.

 22. Ja,Ärligt skriver:

  Du har 10 kg smink och en gång(vad jag vet)hade du kattsminkning som fjortisar brukar ha ibland, och du pratar som en och försöker helt klart vara cool så…
  PS.Rosa läppstift,not your thing…

  1. Johanna skriver:

   Haha, när jag var 11 (5 år sen) gjorde jag och mina kompisar en kul grej och sminka oss som katter, vi har också haft en period med 3D glasögon. Det har så verkligen ingenting om man är fjortis.

 23. banana skriver:

  Haha. Du kanske ”inte” är fjortis?! Du bär mer smink än viss 20 åringar gör! -.- Du pratar också ”lite” mycket osv.. Så ja,vet du vad en fjortis är igentligen? Tror inte det.

 24. banana skriver:

  Svarar bara på bra komentarer..

 25. Louise skriver:

  Lisa du är inte i närheten av en fjortis! En fjortis sminkar sig med typ massor med brunkräm,massor med puder,massor med brunkräm på läpparna o s v. Beter sig så himla löjligt, och det gör ju inte du! Ta inte till dig alla kommentarer Lisa!!! Du får göra som du vill och se ut som du vill. Punkt slut!!! Hur vågar ens folk påstå att du är en fjortis?! HELT SJUKT!
  Kram!

 26. Therese skriver:

  Haha fjortis är nog de sista man kan säga om hur du ser ut, kan inte säga mycket mer för jag använde själv smink i 4:an
  Du kommer bli lite som mig o inse att smink är inte de viktigaste då du blir äldre Kram :)

 27. Ida skriver:

  Jag tycker INTE att du ser ut som en fjortis, jag tycker du är narturligt fin med lite smink <3

 28. Sofia Karlsson skriver:

  Ja tycker inte alls att du är lik en fjortis men ärligt så kan du likna en i bland med bara i bland

 29. danaboking.blogg.se skriver:

  Gud vad elakt att ta en gammal bild på tiepamandahh.se och visa att man sminkar sig så för att vara fjortis. Assså åååhh tycker att du ska vänta med smink senare när du är 30 år det är då du ska använda typ conceler. Du använer det säkert för att dölja mörka ringar men sov mer istället så behöver du det inte. Du är ett fucking barn och barn ska sova minst 9 timmar om dygnet, och då garanterar du dig inga mörka ringar. Du är inte ens tånåring för att använda smink man är det när man är 13 asså ja det är ditt liv men snälla skärp dig.

  1. Neee skriver:

   Jag sover 10 timmar och har ringar under ögonen,daah

 30. malin got rigt skriver:

  Hej du är ingen fjortis men dom som kommenterar sånnt skiiiit om ej så bah Skit i dom for fan dom är så fula ock blä holler med dej och bra sakt!!!…

 31. blääääääää skriver:

  Dem menar nog (dem som kallar dig fjortis) att du är 11 år och använder mycket smink + kanske lite beter sig? vad vet jag?

 32. Carro skriver:

  fjortis är en stil inte ett beteende allt folk, sedan faller varje fjortis på grupptrycket och röker o dricker i tidig ålder :) kram alla tröga :)

 33. Claris skriver:

  Hej Lisa! Det ända är att du kanske gör någon sådan min ibland det kallas också fjortis när man gör peaceteknet!
  Men lixom varför bry sig??? Du är söt som du är Lisa!
  Många Kramar från Clara <3

 34. MaNDIIIIIIIS skriver:

  E ursäkta ..men vem fan skrev de där ? fjortis är när man e 14 år ! och är bitchig och så fjortis är oxå när man har idomin,kriitblond , vitt mellan ögonen, push-up i bh,.. m,m
  Man har ingen ögonskugga ..speciellt inte färgglada färger ..och inte läppstift,rosh, men skiit mkt mascara o brunkräm !!! fast de e mäst sättet …

  Tackförmiij C:

 35. ManDIIISSS skriver:

  Asso du e vääärkligen ingen fjortis de ser väll vem som hällst ?! ^^^^men du e en liiiten tjej nästan bebiis som snvänder puder, concealer ,rosh, krämer i facet.
  asso lisa de e fan inte bra ? att ta på allt de på din bebbii hud ?
  Jag e 13 år och har väärkligen inte allt det där .. typ bara mascara , puder de räcker o du kan typ bara ha mascara eller utan smink !! de e mkt snyggare du kommer få jätte ful hud och se ut som ett mongo och då kan du börja använda concealer o massa krämer dåå typ om 10 år men inte NU ?
  När man kollar på dina videor tror man typ att du e 16 år värkligen inte 10 eller vad fan du e nuu ..
  Inte för att va taskig men du ser inte bra ut i smink när du e såå liten .

  1. Hej skriver:

   Hon är 11 år

 36. TkManager skriver:

  Dere som sier hun er en ”wannabe fjortis”, skjerp dere! Det er helt unødvendig og komme med sånne kommentarer. Husk, hun er bare 12år! Lisa er en utrolig søt jente, som virker utrolig hyggelig! Jeg kjenner henne ikke, men slutt og kall henne ting! Uansett hvem alder man er i, om man er gutt eller jente, så kan man bli såra! INGEN liker å bli kalt ting. Jeg hadde ikke hatt noe imot å vært med henne og vært venn med henne. Selv om jeg blir 15 nå snart så hater jeg at folk skal drive å baksnakke folk. Jeg er rett og slett drit lei av at folk skal drive sånn. Dere som driver med sånt, gjør meg EN tjeneste, slutt med det. Dere tenker kanskje ikke over det, men det går utover oppførsel når dere skal videre i livet og finne jobb.
  Lisa, du har min fulle støtte uansett hva det er! Om det er noe du lurer på, vil spørre om eller har lyst til å snakke om, ta kontakt på youtube brukeren min;
  http://www.youtube.com/user/SmokingGutta/featured Jeg kan si med en gang at jeg har 100% taushetsplikt uansett hva det gjelder!

  MVH: TkManager

 37. Louise skriver:

  Kom igen ,Hon är inte fjortis vad får folk att tro det ! Lisa vill inte bli kallad fjortis eller vara fjortis , accseptera det !
  p.s , Lisa du har jätte fin blogg och yt kanal !!

 38. Lara skriver:

  Om din video ”skolsminkning” så använder du typ concealer, ögonskugga, mascara, läppstift, läppglans, kajal, primer, m.m … inte för att du är en fjortis(inte än) men jag tycker att du är för ung för att sminka dig. När jag var typ 11 visste jag väl inte ens vad youtube var..? Visst, du får göra som du vill, fast jag säger vad jag tycker och jag tycker inte att du faktiskt behöver allt smink. Jag är snart 14 och jag använder på min höjd mascara.. prova en månad utan smink, det kommer kännas befriande. Jag lovar. Du är ju så jättesöt utan också :)

 39. Sofie skriver:

  Man är ingen fjortis bara för att man har smink utan maan försöker vara cool och använder ofta dom här orden: Asså, herregud och seriöst, m.m. Lisa du är ingen fjortis och jag tror att du aldrig komma bli en heller!!!!!!

 40. ronja skriver:

  Bara så du vet så har inte alla fjortisar ”5kg” smink på sig. Fjortis är ett beteende.

 41. Dedu skriver:

  Du beter dig som en fjortis -.-
  Men i alla fall, man går inte med morrhår till skolan, det har du ju tillochmed visat i en video

 42. emilia skriver:

  oh där är ju tiepamandahh!

 43. Matilda skriver:

  Heeej! Hörde att du skulle köpa kanin, :) vi har precis fått kanin ungar! det är 5 stycken till salu, är du/ni intresserade av att köpa en eller två? :D Kram Matilda Skriv till min hotmail – tilda-tildis@hotmail.com

 44. Mee skriver:

  Hahahaha :) Du är ingen fjortis än, _MEN_ det är inte normalt o gå runt o sminka sig hela tiden när man är 11! Så sö som du e utan smink, så ska du se ut när du bara e 11. Fattar inte att du slösar bort din babyhud, o söta fejs, pga sminket! Snälla, tona ner det lite, mascara räcker väl? Du behöver absolut inte concealer (stavning), du har inget att dölja.
  Puss å kram på dej :´)<3

 45. Judith skriver:

  Du dem är avensjuka bara för du är känd i youtube så idiotisk att kalla en tjej på 11år fjortis du jg tkr om dig mkt och dina video jagälskar din humor C:

 46. Josefin skriver:

  Hon är ingen fjortis jag tycker lite synd om Lisa hon är säkert jätte ledsen nu

 47. Linnéa skriver:

  Du kan väl ändå inte ta en bild när man inte ser ditt ansikte Lisa men hon är oxå mycket äldre

 48. Tove skriver:

  *VARNING*

  Alltså, den bilden du tog på en helt random tjej… Fan omoget, jag känner henne. Och du säger att en tjej, helt normal tjej, är en fjortis? Hon är fan inte en fjortis! Säg inte att hon är en fjortis bara för att hon har mycket smink! Omoget..
  Bara så du vet, så inte folk ska börja anklaga dig för det…

 49. Tyssans.bloggplatsen.se skriver:

  Men asså.. Varför säger du ” daah ” och så dåh? Det är faktiskt så som fjortizar säger!
  Jag vill inte vara dum eller så mot dig! För du är jätte söt och fin, Förlåt. Kram<3

 50. Kajsa! skriver:

  Till Haters:
  Hon skrev aldrig att Amanda var en fjortis, hon skrev bara att Amanda hade mycket smink. Lisa e ingen fjortis för att hon använder smink, det har inte äns me saken att göra!Jag e lika gammal som Lisa och jag har inget smink men jag hade lika gärna kunnat vara fjortis, även om jag inte har smink. SÅ bara för att Lisa har smink så betyder int ede att hon e en fjortis eller wannabe fjortis!!Lisa e en söt tjej som tycker om att sminka sej för att hon tycker att de e roligt nt för att hon e fjortis, för de e hon nt!!och om ni nu tycker att Lisa e en fjortis, vad gör ni då här på hennes blogg, om ni inte har någågt snällt att säga eller skriva så kan ni lika gärna hålla tyst!!
  Till Lisa:Lisa du ska inte ta åt dej av såna dumma saker, du e bra som de e!!

  Kram från en Trogen bloggläsare!!

 51. Philippa skriver:

  1: hahaha tror du att man bara kan vara fjortos när man är 14 ( relaterat till fashionbyjohanna.blogg.se)
  2: att vara fjortis betyder inte bara att man har mycket smink och så, även typ putande med läpparna, attityden och hur man beter sig (m.m) och vissa skriver ju att du är en fjortis ibland och det lan ju bero på vad de ser, dvs att du putar mycket med läpparna, försöker se så himla cool ut på alla dina bilder, videos etc, tuggar tuggumi och smaskar mycket (många fjortisar gör det) så det jag försöker säga är att iband beter du dig som en fjortis på sättet inte hur du sminkar dig. Kram

 52. Hannah skriver:

  Men lilla gumman, man måste inte vara fjortis p.g.a sminket? det är sättet du pratar på, hur du skryter, hur du beter dig med mera. Du skryter själv att du är ’känd på youtube’ – du är inte känd på youtube, någon som är det är t ex PewDiePie, inte du. ’dem här sakerna kommer från mina fans’ – du kan inte ha ”fans” när du först inte är känd, och inte heller när du bara är 11 bast. Om du har fans, då består din fanbase utav 7-10 åringar. Så lilla gumman, fjortis består inte bara utav smink.

 53. olivia skriver:

  Lisa, bara så att du vet. Det är ganska taskigt när du jämför dig med Amanda, hon bryr sig lika mycket om utseendet som du plus att hon är lite äldre..Och jag säger bara min åsikt, så döm mig inte. Och som exempel. Du sminkar dig som en katt till skolan, många Fjortisar brukar göra det. Du kanske bara har gjort det en gång, liksom vad vet jag? Du skrev att du bara har mascara, concealer och ibland skugga till skolan. Och till att börja med ,10 -11 åringar ska inte ens ha smink till skolan? Och jag såg på denna video http://www.youtube.com/watch?v=wCChz_kdjsM&feature=related Där hade du mycket mer smink än bara mascara och concealer i mina ögon och det var till skolan. Och jag fattar om du vill göra dig lite snygg till disco eller något sånt. Men då räcker det med kanske någon ögonskugga, mascara och något läppglans. Inte foundation, kajal, eyeliner,bronzer, puder, concealer, och så vidare. Och om man är 14, är man inte fjortis om man har mascara och läppglans till skolan. Och yes, jag vet. Du har inte smink varje dag, men det är ganska ofta du har smink om jag får säga vad jag tycker. Och om ni frågar skulla kunna säga detta face to face. Och sista saken, du tjatar om dina ”fans” hela tiden.Du har inga fans, man är inget fan om man skickar saker till dig. Min lillasyster har börjat kolla på dig och hon börjar gilla smink mer och mer. Och hon är åtta.Så tänk på att du har yngre tittare.
  Jag hatar dig inte om du trodde det.
  och tack för att du tog din tid och läste detta ifall du gjorde det.

  1. Anna skriver:

   Tänk så hade hon någon maskerad i skolan hon kan göra något åt de

  2. Anna skriver:

   Inte för att vara dum men snälla skriv inte så till Lisa mer du är också en fjortis när Du skriver så dumt till Lisa så då så

 54. moa skriver:

  du ska inte säga något om min storasyster hon får väl sminka sig som hon vill :(

 55. Ger bara ett tipps skriver:

  Jag vill bara ga dig ett tips att inte använda för mycket smink i din ålder för att till slut blir man mobbad + det är nog inte så bra att använda förmycket smink

 56. Vendan:) skriver:

  du är inte alls en fjortis!!

 57. louise skriver:

  jäva horunge Amanda är min förebild så käften. gå och lek med dina docker !!

 58. louise skriver:

  du har sminkar dig och är typ 10 år? seriöst? och nu har du skaffat löshår? och allt? jävla fitta. dö

  1. svampiss skriver:

   hon är inte tio hon är 13/14 jag skaffade löshår när jag var nio och det är inte fel med det!!! om hon har fått ha löshår av sin mamma/pappa så är väl det okej!!??

   1. Anna Björk skriver:

    Ah, hon är 14 nu men då var hon 11 och det är TYP 10

 59. Anna skriver:

  Jag älskar dig Lisa bry dig inte om Louise

 60. Anna skriver:

  Louise sminkade du inte dig när du var tio? Håll käften och fö själv Lisa ska inte dö hon är bäst

 61. Anna skriver:

  Svampis har rätt hon får göra vadd hon vill asså!!!! Louise bajs

 62. I simply want to say I am just very new to weblog and absolutely loved your web blog. More than likely I’m likely to bookmark your website . You definitely have very good articles and reviews. Thanks for sharing with us your web-site.

 63. hi, I’ve been ranking the crap out of “cb auto profits”.

 64. I am often to blogging and i genuinely appreciate your articles. The content has truly peaks my interest. I am going to bookmark your website and keep checking for first time info.

 65. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *