Ärligt!

Jag har fott en komentar på min Youtube kanal som var nungefär såhär:

Att jag ”sakta men säkert glider in o blir en fjortis” Asså, snälla! SLUTA! Jag är ingen fjortis! Jag har inte allt så mycket smink! Ni kanske menar att jag ser ut som en fjortis för att jag har mycket ögonskugga men, nej.. Bara för att man har ögonskugga så är man inte en fjortis! Till skolan har jag bara:

Mascara, consealer (Ibland LITE skugga) Det är inte fjortis!

Jag ser inte ut såhär med massa smink! På bilden av mig har jag inget smink alls! Jag behöver inte ha smink för att vara på den bilden!

Gemför mig med henne, aa där ser ni jag är ingen fjortis!

+ vara ett beteende typ att man har 5 kg smink, pratar konstant, och försöker vara cool.

 

1 406 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *