My day!

Idag var jag hoss Hilmer. Har inte varit där på en vecak eller så för har varit på läger. Fick 65 kr idag i posten m.m, 65 KR!!! WOW! att folk skickar det. bla. fick jag ett block. På framsidan står det såhär:

DRÖMMAR TANKAR OCH PLANER

Skit coolt! eller?

Laddar upp en video om ni undrar ;D

21 kommentarer
 • tänk

  det är olagligt att ta skicka pengar gemon brev!!! :S

  • amanda

   nej det är det inte.

   • isabell

    Varför skulle det vara olagligt ?????

    • Duhh

     För att det är det….

 • gummibjörnen

  Lisa hur skickar man ett privat mail till dig? För jag behöver värkligen hjälp av dig!!! Snälla svara för jag behöver dig!!! Ps: du har svarat på min Skype förfrågan så vi kan snacka där i stället eller om jag sms:ar dej om jag får (: ps: älskar hela dina kanal o din blogg kram kram<3

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   Min mail adress: Misslisibell@gmail.com

   • gummibjörnen

    Taack lisa skulle bli jätte glad om du kunde svara :) men kan du logga in på Skype för då kan jag lättare skriva till dej :) jag kan börja mde ”lisa need you” så vet du att det är jag som skriver. För kan inte skriva mailet för om en vecka , kraaä!

    • gummibjörnen

     Oj hehe menar kraam

 • Signe

  Hej Lisa! Är du online?

 • Isabell

  Kan jag få din adress ? Skulle bli jätteglad :)

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   skicka privat mail på YT

 • Isabell

  Hur skickar man privatmail på YT då ? Är ny så vet inte så mycket

 • Ella

  Hej! Älskar din blogg..
  Hur och var har du gjort din hearder?
  Skulle bli så glad om du kunde säga det! ♥
  Kolla gärna min NYA blogg –> http://theforeverme.bloggplatsen.se/
  Skulle bli så himla glad om du kunde komentera oxå ( på min blogg asså )

  ♥♥

 • Signe

  Hur många år är du och när fyller du

 • sluta

  schyyyst mot den som skickade det där blocket åt dig och du tycker att det är löjligt. bra bloggare. riktigt bra!

 • Jag

  Du är så jävla ful, så det är inte sant. Och så tror du att du är så cool och snygg och lägger upp fjortis-bilder på dig själv. Du är ju inte sann. Om man nu tycker att man är så himla vacker så kan man väl hålla det inom sig, och kanske inte skryta om sitt ”snygga” utseende. Jag vet att jag inte är ensam om att tycka detta: Du är en nolla!
  Lägg ner bloggen och var en vanligt tjej i din ålder. Och jag lovar att alla dina vänner bara utnyttjar dig för att du är känd, och har en stor blogg. Asså seriöst, skaffa dig ett liv. Jag har alltid stört mig på små barn som tror att dom är vuxna och så mogna. Men du, du tar allt priset.

 • Madebystina

  Kan du snälla göra en video med alla sakerna du fick? :)

 • Elina

  KUL! Snälla gör en makeup collection och visa alla dina saker!??

 • Johanna

  DET ÄR INTE OLAGLIGT ATT SKICKA PENGAR PÅ POSTEN!!!
  SÅ LÄNGE DET INTE ÄR ÖVER 10 000!!!

 • Lovisa

  lisa du borde inte slösa pengarna som du får på dig själv! jag menar tänk vad mycket fansen har jobbat för att ge dig allt det där! jag tycker du borde ha en giveaway du måste ge tillbaks till alla fans! only my opinion!

 • denise

  kan jag få din adress snälla :P