ACO mattande kräm för T-ZON

Detta är en mattande kräm från ACO som mattar ner blanka ställen i ansikte speciellt på panna, näsa, haka, för fet hud. Den är oparfymerad… Krämen är lite genomskinlig men ändå vit nyans.

Jag vet tyvär inte vad den kostade men inte så dyr tror jag inte ;)

Puss o Kram!

OBS: På bilden så är texten bakvänd..

3 kommentarer

3 kommentarer på “ACO mattande kräm för T-ZON”

  1. Isabelle skriver:

    Kul, ska kanske prova. Kan du kolla in min blogg: issabest.blogg.se? Har precis börjat med den men ge den en chans!

  2. HanniBell skriver:

    Hej MissLisibell jag bara undrar hur skulle man kunna få din adress? Vore jättekul att få skicka grejer och brev till dig och om jag kan få adressen så jag kan skriva brev och skicka grejer till dig så om du får ett brev du behöver inte svara om du inte vill. :) Skulle bli jätteglad om jag fick din adress.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *