Hello, my darlings!

Har ni haft det bra idag? det har jag ;D Var hos Inger som vanligt!Med bästa Julia! Alltid lika roligt!♥ Hilmer var super bra idag på första passet, sedan körde vi ett till lite senare. Vi red barbacka :) Men det doliga var att kan sparkade mig på knät.. Imorgon ska vi vila lite från ridningen så ska jag, Ida o Julia till ”Sundahallen” och bada! :D

11 kommentarer

11 kommentarer på “Hello, my darlings!”

 1. Violetta skriver:

  Så söta ni är :)

 2. Linnea skriver:

  Japp!!! Jag har kollat dina gammla videos

 3. Andersson skriver:

  Pleace ha en till give away

 4. Allis skriver:

  Har Julia blogg eller kanal azzå på YT

 5. Ingrid skriver:

  Hej lisa!! Jag är har nyss börjar läsa din blogg. Jag undrar vem inger är? :)

 6. Felicia Wenberg skriver:

  Hon med brunt hår (Julia skulle jag tro) är sjukt lik mig! Vi har EXAKT samma hårfärg

 7. josefine skriver:

  du dåliga stavas med å inte o inte för att vara taskig

 8. Moa skriver:

  Hon går i min parralellklass
  Vet ej om jag har stvat rätt men jaja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *