Som En Björn I Sin Dvala

Är det bara jag eller är det så att när sommarlovet är slut känns det som jag har vaknat ur min dvala som en björn om VINTERN. Under sommarlovet har jag sovit i min dvala och nu har jag vaknat för att skolan börjar.. Det är som om denna sommar har varit väldigt kort, så kort som det känns när man sovit. Vart tog sommarn vägen. Nu börjar skolan, man måste gå upp tidigt på morgonen även om man vill somna in i sin dvala igen. Vi går långa lektioner, får läxor…..Om somarn ändå var längre. Fast man får träffa sina underbara kompisar igen<3 Skolan kanske är bra endå? Vi lär oss saker som vi behöver kunna i framtiden. Vi får vänner att vara med. Vi kommer få en bra utbildning om vi värkligen gör vårt bästa. Om vi skött oss väl under alla år får vi ett jobb och ett jobb kommer vi ha hela livet förhoppningsvis.

https://i2.wp.com/misslisibell.se/wp-content/uploads/2012/06/IMG_1867.jpg?resize=656%2C495

 

 

895 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *