Som En Björn I Sin Dvala

Är det bara jag eller är det så att när sommarlovet är slut känns det som jag har vaknat ur min dvala som en björn om VINTERN. Under sommarlovet har jag sovit i min dvala och nu har jag vaknat för att skolan börjar.. Det är som om denna sommar har varit väldigt kort, så kort som det känns när man sovit. Vart tog sommarn vägen. Nu börjar skolan, man måste gå upp tidigt på morgonen även om man vill somna in i sin dvala igen. Vi går långa lektioner, får läxor…..Om somarn ändå var längre. Fast man får träffa sina underbara kompisar igen<3 Skolan kanske är bra endå? Vi lär oss saker som vi behöver kunna i framtiden. Vi får vänner att vara med. Vi kommer få en bra utbildning om vi värkligen gör vårt bästa. Om vi skött oss väl under alla år får vi ett jobb och ett jobb kommer vi ha hela livet förhoppningsvis.

https://i0.wp.com/misslisibell.se/wp-content/uploads/2012/06/IMG_1867.jpg?resize=656%2C495

 

 

14 kommentarer

14 kommentarer på “Som En Björn I Sin Dvala”

 1. hanna skriver:

  Hej Lisa kan du lägga till mig på skype jag heter hannanathan snälla skulle betyda mycket :)

 2. hanna skriver:

  Oj jag heter hannanathan1

 3. malin is best skriver:

  så sannt som det är sakt! bra sakt lisa! <3

 4. emilia skriver:

  ett tips, jag ser att du sorterar ditt smink i små plastlådor. du kan köpa en stor bestick låda i plast ist. kostar kanske runt 30kr :)

 5. natalie skriver:

  gör du fortfarande videobloggar? :) kan du isåfall göra en video då jag frågar några frågor? :D

 6. Din hater skriver:

  Haha, ser ut som om du fuling e flintis!!!
  HAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAAAAAAHAHAHAHAHHHAAAAAAHHA!’!

 7. lisa r-a skriver:

  hej kan du titta in på min blogg den heter lisas metropol.blogg.se skulle bli skit glad om du gjorde de:)

  1. Misslisibell skriver:

   gör det med än gång! :D

 8. sofia karlsson skriver:

  Du är verkligen smart,sőt och rolig på samma sätt!<3

 9. lisa r-a skriver:

  hej kan du titta in på min blogg den heter lisasmetropol.blogg.se skulle bli skit glad om du gjorde de:)

 10. thatbitch skriver:

  Håller med dej skolan är viktig men man vill ju ha sommarlov väldigt länge!^^

 11. hej skriver:

  Heter ide det är ormar som går i dvala

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *