23 kommentarer på “Sundahallen next!”

 1. HanniBell skriver:

  Hej Lisa hur gjore du din blogg? Jag har länge letat efter en blogg där man kan göra sin egen design till bloggen ochså. Och jag hittar ingen hemsida där man kan göra de.

 2. Ellen skriver:

  Ha så kul på badet!

 3. Nellie skriver:

  Lisa, snälla, jag skulle vilja ha typ nån rosa sminkning i skolan imorn (sista dan av sommarlovet idag :() men utan att nån ska märka nåt!

 4. Emmy skriver:

  Snälla Lisa kan du bärätta var du skaffade din blogg

 5. Amanda skriver:

  Hej Lisa! Skulle du kunna gå in på min blogg, http://www.lifeofpanda.blogg.se :) Lämna gärna en kommentar! <3 ;) KRAM Amanda! <3 :)

 6. Moa Gustafsson skriver:

  1.Kan du kolla in min blogg?
  2.Kan du om min blogg? (muumin.blogg.se)
  3.Kompisar/Djur?
  4.Var det kul på lägret?
  5.Gillar du Extras tuggummi?
  6.Kan du adda mig på skype ? Heter: moa_bigbang (vill gärna snacka med dig) snälla ! <3
  7.Kan du visa ditt favorit godis någon gång ? :)
  8.Har du bestämt dig än vilket namn din kanin ska heta ?
  Hoppas du gillade frågorna <3 :) Puss♥

  P.S du svarade aldrig på frågorna i frågestunden :(

 7. Lollo12345 skriver:

  Är du tillsammans med någon?

  Bor du nära Orust?

 8. Lollo12345 skriver:

  Hejsan

 9. Lollo12345 skriver:

  Är du och Isak tillsammans eller har ni varit tillsammans?!

 10. xD skriver:

  Haha rolig du ser ut!! xD

 11. mirre skriver:

  hur gammal är du? :P

 12. Line skriver:

  Hej Lisa vart regestrerar du det längst upp på din blogg snälla svara <3 du har en bra blogg!

 13. Madelen skriver:

  Hej Lisa! :) Jag har inget emot dig eller så. Men lägg ner bloggen. Allvarligt. Du ska börja i 4:an eller något sånt. Men om jag ska vara helt klart ärlig mot dig så beter du dig som en 15:åring. Eller du försöker bete dig som en 15-åring, rättare sagt. Men allvarligt Lisa, Misslisibell eller vad jag nu ska kalla dig. Lägg ner bloggen. Du får många små tjejer att sminka sig tidigt och det är väldigt många familjer som inte tycker att det är okej. Bland annat min lilla syster på 7 år. Hon vill sminka sig exakt som du gör. Inte bara lite på skoj på fritiden. Hon vill gå runt så, hela tiden. Och jag vet fler som har påverkats utav dig. Visst, visst, det är bra att du är dig själv och att du får andra att lite mer på sig själva. Men starta inte någon jävla fjortis-blogg för att verka äldre. Nej, så omoget. Jag tror att du är jättesnäll och söt och så. Men om du nu själv tycker det också så behöver man inte skylta med det. Detta är ingen hat-kommentar eller så. Det är bara ren tanke i från en ”läsare”. Så snälla ignorera inte denna kommentaren. Om du verkligen inte håller med mig och vill fortsätta blogga och så, kan du väl åtminstone svara på min kommentar. Det är viktigt, för mig och andra storasystrar som bryr sig om sina småsyrror.
  Kram!

 14. hatar deej skriver:

  EEm asså hur gammal e du????????????? ASSÅ TRO INTE ATT DU NÅGOT FÖR DET E DU INTE!! FJORTIZZ! FJOLLA! hatar dej din jävla lilla unge! fan vad jag hatar dej… NEG NER DIN LILLA FITT BLOGG! puss och kram ♥ elr noooooooot!

 15. Vilma skriver:

  Älskar dig! Stå upp för allt! Skit i dom dumma kommentarerna och bara lev livet! //vilmathebest.blogg.se <3

 16. Mavla skriver:

  Hej jag och min kompis har några frågor till dig Lisa!

  1:vf använder du smink?
  2: vilka tre saker skulle du ta med till en ödeö för att kunna leva av det här: hårband, smink,nagelack, ett äpple eller hårförlängning?
  3:har du någon gång gjort något olagligt?
  4:fet och fin eller small och ful?
  5:tycker du om dej själv?
  6:gillar du din näsa? JAG GÖR!!

 17. Hilda skriver:

  Lisa du är bäst!

 18. Linn Eriksson skriver:

  Vill bara tipsa om den här bloggen (http://herewegoagain.bloggplatsen.se) den är bara så bra. Det är en blogg om 4 snart 13 åriga tjejer. Jag säger bara det, LÄS DEN!

 19. wilma skriver:

  Hej hade du det bra på badet? hade en fråga vill ha en smiknig första dagen på en ny skola den ska inte synas så mycket har du något tips ¨
  är väldigt tacksam för svar kram

 20. alice skriver:

  Hej snälla du kan jag få lite hjälp alla killar i min klass ser om man har smink men jag vill ha smink på mig till skolan jag ska ju endå börja 4 an snälla snälla hjälp

 21. wilma skriver:

  snälla kan du länka min blogg ?
  http://www.wwiilmaaa.devote.se , snälla söta?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *