• HanniBell

  Hej Lisa hur gjore du din blogg? Jag har länge letat efter en blogg där man kan göra sin egen design till bloggen ochså. Och jag hittar ingen hemsida där man kan göra de.

 • Ellen

  Ha så kul på badet!

 • Nellie

  Lisa, snälla, jag skulle vilja ha typ nån rosa sminkning i skolan imorn (sista dan av sommarlovet idag :() men utan att nån ska märka nåt!

 • Emmy

  Snälla Lisa kan du bärätta var du skaffade din blogg

 • Amanda

  Hej Lisa! Skulle du kunna gå in på min blogg, http://www.lifeofpanda.blogg.se :) Lämna gärna en kommentar! <3 ;) KRAM Amanda! <3 :)

 • Moa Gustafsson

  1.Kan du kolla in min blogg?
  2.Kan du om min blogg? (muumin.blogg.se)
  3.Kompisar/Djur?
  4.Var det kul på lägret?
  5.Gillar du Extras tuggummi?
  6.Kan du adda mig på skype ? Heter: moa_bigbang (vill gärna snacka med dig) snälla ! <3
  7.Kan du visa ditt favorit godis någon gång ? :)
  8.Har du bestämt dig än vilket namn din kanin ska heta ?
  Hoppas du gillade frågorna <3 :) Puss♥

  P.S du svarade aldrig på frågorna i frågestunden :(

 • Lollo12345

  Är du tillsammans med någon?

  Bor du nära Orust?

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   nej, ja

 • Lollo12345

  Hejsan

 • Lollo12345

  Är du och Isak tillsammans eller har ni varit tillsammans?!

 • xD

  Haha rolig du ser ut!! xD

 • mirre

  hur gammal är du? :P

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   1 ;)

 • Line

  Hej Lisa vart regestrerar du det längst upp på din blogg snälla svara <3 du har en bra blogg!

 • Madelen

  Hej Lisa! :) Jag har inget emot dig eller så. Men lägg ner bloggen. Allvarligt. Du ska börja i 4:an eller något sånt. Men om jag ska vara helt klart ärlig mot dig så beter du dig som en 15:åring. Eller du försöker bete dig som en 15-åring, rättare sagt. Men allvarligt Lisa, Misslisibell eller vad jag nu ska kalla dig. Lägg ner bloggen. Du får många små tjejer att sminka sig tidigt och det är väldigt många familjer som inte tycker att det är okej. Bland annat min lilla syster på 7 år. Hon vill sminka sig exakt som du gör. Inte bara lite på skoj på fritiden. Hon vill gå runt så, hela tiden. Och jag vet fler som har påverkats utav dig. Visst, visst, det är bra att du är dig själv och att du får andra att lite mer på sig själva. Men starta inte någon jävla fjortis-blogg för att verka äldre. Nej, så omoget. Jag tror att du är jättesnäll och söt och så. Men om du nu själv tycker det också så behöver man inte skylta med det. Detta är ingen hat-kommentar eller så. Det är bara ren tanke i från en ”läsare”. Så snälla ignorera inte denna kommentaren. Om du verkligen inte håller med mig och vill fortsätta blogga och så, kan du väl åtminstone svara på min kommentar. Det är viktigt, för mig och andra storasystrar som bryr sig om sina småsyrror.
  Kram!

 • hatar deej

  EEm asså hur gammal e du????????????? ASSÅ TRO INTE ATT DU NÅGOT FÖR DET E DU INTE!! FJORTIZZ! FJOLLA! hatar dej din jävla lilla unge! fan vad jag hatar dej… NEG NER DIN LILLA FITT BLOGG! puss och kram ♥ elr noooooooot!

 • Vilma

  Älskar dig! Stå upp för allt! Skit i dom dumma kommentarerna och bara lev livet! //vilmathebest.blogg.se <3

 • Mavla

  Hej jag och min kompis har några frågor till dig Lisa!

  1:vf använder du smink?
  2: vilka tre saker skulle du ta med till en ödeö för att kunna leva av det här: hårband, smink,nagelack, ett äpple eller hårförlängning?
  3:har du någon gång gjort något olagligt?
  4:fet och fin eller small och ful?
  5:tycker du om dej själv?
  6:gillar du din näsa? JAG GÖR!!

 • Hilda

  Lisa du är bäst!

 • http://www.facebook.com/Linnnbieber Linn Eriksson

  Vill bara tipsa om den här bloggen (http://herewegoagain.bloggplatsen.se) den är bara så bra. Det är en blogg om 4 snart 13 åriga tjejer. Jag säger bara det, LÄS DEN!

 • wilma

  Hej hade du det bra på badet? hade en fråga vill ha en smiknig första dagen på en ny skola den ska inte synas så mycket har du något tips ¨
  är väldigt tacksam för svar kram

 • alice

  Hej snälla du kan jag få lite hjälp alla killar i min klass ser om man har smink men jag vill ha smink på mig till skolan jag ska ju endå börja 4 an snälla snälla hjälp

 • wilma

  snälla kan du länka min blogg ?
  http://www.wwiilmaaa.devote.se , snälla söta?