12 kommentarer på “My nails!”

 1. Elsa skriver:

  Snygga :)

 2. lovisa skriver:

  kan du göra fler nageltutorials dom är så bra

 3. YOUSIEF skriver:

  Tro inte att du är något!!!FÖR DE ÄR DU INTE

 4. Amanda skriver:

  Hej Lisa, kan du besöka min blogg? http://www.lifeofpanda.blogg.se Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad! :D <3 KRAM Amanda :D <3

 5. Emmy skriver:

  Lisa kan du göra en rolig video om din hamster SNÄLLA

 6. Emmy skriver:

  Lisa kan du göra en rolig video om din hamster SNÄLLA

 7. Moa skriver:

  Inget illa ment,men jag tycker verkligen att du borde klippa dina naglar snart,det ser ganska ofräsht ut…
  ville bara säga det,jag är ett stort fan! Kram Moa <3

 8. Lina skriver:

  Du är jätte duktig :D

 9. Alice skriver:

  Svara snälla svara :)))) ♥

 10. willow skriver:

  varifrån är din nagelLåda

 11. -.-'' skriver:

  hej , jag stör mig på en sak på din senaste video …. du får paket av fans hela tiden och du sa att man måste köpa frimärken så att du inte ska behöva betala 22kr för att få den . Men hallo kolla folk köper/gör/ger saker till dig för att dom är snälla . Då tycker jag det är väldigt taskigt att du inte ens kan göra dom glada och hämta ut paketet som dom har lagt ner tid på och skickat. Folk slösar ju pengar på att ge dig saker, du har faktiskt inte ens gjort något.. ?

 12. stockholmaren skriver:

  skit bra! oj! får man svära på nätet! hehehe…. kan du maila mig ??? ja e 11

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *