• Elsa

  Snygga :)

 • lovisa

  kan du göra fler nageltutorials dom är så bra

 • YOUSIEF

  Tro inte att du är något!!!FÖR DE ÄR DU INTE

 • Amanda

  Hej Lisa, kan du besöka min blogg? http://www.lifeofpanda.blogg.se Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad! :D <3 KRAM Amanda :D <3

 • Emmy

  Lisa kan du göra en rolig video om din hamster SNÄLLA

 • Emmy

  Lisa kan du göra en rolig video om din hamster SNÄLLA

 • Moa

  Inget illa ment,men jag tycker verkligen att du borde klippa dina naglar snart,det ser ganska ofräsht ut…
  ville bara säga det,jag är ett stort fan! Kram Moa <3

 • Lina

  Du är jätte duktig :D

 • Alice

  Svara snälla svara :)))) ♥

 • willow

  varifrån är din nagelLåda

 • -.-”

  hej , jag stör mig på en sak på din senaste video …. du får paket av fans hela tiden och du sa att man måste köpa frimärken så att du inte ska behöva betala 22kr för att få den . Men hallo kolla folk köper/gör/ger saker till dig för att dom är snälla . Då tycker jag det är väldigt taskigt att du inte ens kan göra dom glada och hämta ut paketet som dom har lagt ner tid på och skickat. Folk slösar ju pengar på att ge dig saker, du har faktiskt inte ens gjort något.. ?

 • stockholmaren

  skit bra! oj! får man svära på nätet! hehehe…. kan du maila mig ??? ja e 11