This will be a good day!

Denna dag är inte som alla andra! Den värkar bli speciell. Det är en väldigt varm och härlig dag! Jag mamma och Ida ska åka till en djuraffär idag för att kolla på skolan, transporter till kaninerna ;) Ni kommer såklart hänga med mig dit! Alltså att jag tar med mig kameran. Vi drar runt 12:00 ksk? Jag vet inte riktigt xD

10 kommentarer

10 kommentarer på “This will be a good day!”

 1. moa skriver:

  hej. skulle betyda mkt om du svarade på denna fråga i ett innlägg!! tjänar du pengar på din blogg!! från moa!!

  1. Misslisibell skriver:

   Nej det gör jag inte :)

 2. snoppen skriver:

  hejj..betalar du för din blogg?

   1. fdf skriver:

    hur mycket?

   2. wilma skriver:

    Varför svara du aldrig mig?

 3. wilma skriver:

  Hej undra bara om du kunde göra en vidio där du visar en bra första dagen sminknig skulle bli glad om du gjorde det
  eller för ett svar kram

 4. Sara skriver:

  Hej asså jag tycker du är så snygg och har jag tittat på alla dina youtube kllip dom är ju så bara Kram ♥

 5. Emelie skriver:

  Hej, i fredags kom jag hem från Cypern (var där i en vecka). Jag såg en tjej på planet i din ålder, som var på pricken lik dig. Jag ba ”What the hell”. Hon var där med sina föräldrar och sin bror (såg ut som en storebror). Trodde först det var du, men du har väl inte varit där va?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *