• tuva

  Du har så fint lende

 • Vilma

  Sööt

 • Tindra

  Ja det är det :-)

 • Ronja

  Super fin bild Lisa! :)

 • Julia

  Sant ❤

 • Ägd

  Säger flickan med ansiktet dränkt med smink(asså smink, inte leende)

 • Rebecca

  Chey ? Nej , bli inte sån , du är 11 år och du använder foundation , solpuder och massa sånt. Jag respekterar det men, just nu kanske du inte har några finnar men när du blir större kan du få problem med din hud. Jag tycker att du är jättesöt men om du får massa finnar när du blir större , säg inte att vi varnade dig ! Btw , Du är skit söt utan smink med !! :D

 • ida

  det stavas TJEJ inte chey….

  • en som vet

   man kan skriva chey också ^^

 • FYFAN! AHAHAHHAHAHA

  AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH! Säger hon som bombar sig själv med smink sen hon var fem? HAHAHAH! Vilket skämt!!

 • Myran♥

  Du menar tjej va? :)

 • A girl <33

  Jag vet att du bara använder liiiite smink i skolan, men jag bryr mig inte om själva sminket utan hur den påverkan din hud. Du gör ju som du vill men du behöver inte foundation du har så fin hud :) Du har inte finnar elr nått elr kanske en elr två men täck över dem ist ! :D Jag fattar att det är en kul grej och så.. Och föresten, alla som skriver att man inte stavar ”chey”, det är som ett ”skämt” .

 • Alva

  Ja! Det håller jag med om!

 • Alice

  Det stavas TJEJ, och nej, man kan inte skriva chey också, det är några fjortisar som har kommit på det!

 • Avan

  alltså sluta säga ”Lisa sluta sminka dig” o.s.v alltså allvarligt om hon inte vill så vill hon inte hon gillar att sminka sig o så är det ni kan inte tvinga henne och om ni tycker det är fult så håll det för er själva för ingen är intresserad av det man blir bara ledsen så låt tjejen va!!!!!!!!!!!! I ♥ U LISA!

 • Alva

  MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN SLUTA RETA HENNE!!!!!