Goa Fredag!

Idag blir det en efterlängtad dag! I eftermiddag blir det ridning! Förra Fredagen var det första ridningen efter sommarlovet men vi hade varit på läger o kom hem på Torsdagen så på Fredagen var vi utmattade men nu är jag igång igen!♥

10 kommentarer

10 kommentarer på “Goa Fredag!”

 1. bella skriver:

  du är värdens sötaste lisa

 2. wera skriver:

  vart har du köpt den där tröjan??? snälla svara!!!!!

 3. Guest skriver:

  Du är så Sööt

 4. wilma skriver:

  Kan du inte tipsa om något bra ställe där det finns billigt smink

 5. bella skriver:

  kan du och jag träffas någongång

 6. linnea skriver:

  fett söt du är på bilden och alla andra men jag älskar dig och din blogg och skulle bli jätte glad om du kunde kolla in min blogg och om du kunde kommentera min blogg och tipsa om den här på din blogg skulle bli sjukt glad du är min idol min blogg heter http://www.theneaz.blogg.se jag vill att min blogg ska bli lika känd som du kram från mig och snälla snälla snälla <33333333333

 7. Vendela skriver:

  Hej!!! vill du bli vän med mig?? :) bor i stockholm!! mormor bor i göteborg gör du de!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *