R.I.P. dayviews

Jag ska ta bort mitt konto på ”dayviews” för det är massa snuskiga tonåringar som kontaktar mig. Först var den sidan så att man lägger upp bilder men nu är det ett ragar ställe där tånåriga tjejer lägger upp bilder där dom är halvnakna o vill att peddos ska kommentera……!  Så nu ska det kontot bort föralltid!!! det tycker jag att ni ska göra också för den sidan är itne bra men det är upp till er!

17 kommentarer
 • Michelle

  jag har gjort en video till dig som heter: Till BÄSTA misslisibell! lisa
  sök på Michelle Bengtsson
  det är min youtubekanal prenumerera gärna på mig!!!

 • Jadu!

  Snälla kan du inte lägga upp en video när du hoppar?

 • Maya

  Lisa sluta inte med dayviews ! du kan ju ha gästlösen så dina vänner bara kan kolla och kommentera din dayviews :) Vad heter du där ? du är sjuk söt <3

 • Lisa Johansson

  Hej. Jag undrade om du skulle kunna tänkta dig att göra en header åt mig?
  Älskar dina videos o din blogg :) <3
  Maila till: lisajohansson903@gmail.com

 • marialind889

  du är sjukt söt :)

 • wilmaJ

  altså du är så söt lisa!<3 :)

 • Matilda

  Jag har dayviews och jag har aldrig varit med om halvnakna tjejer…

 • Sanna

  Jag har gjort så bara mina vänner kan se mina bilder, och jag är bara vän med dom jag känner :)

 • Mia

  du visar ju dig bara i bandeu !

 • Melina

  Du kan ju alltid göra så att bara dina vänner ser ;))
  inställningar>sektress>se min dayview>vänner ((: <3

 • Jocke

  Bra gjort!

 • emma-munther

  Hej Lisa! Snälla ta inte bort dayviews! Du kan ju ha så att bara dina vänner ser dina bilder å så, alltså att du här gästlösen

 • arta

  Neeeeeeeej SLUTA INTE!!!
  Vad heter du på dayviews?
  Jag visste inte att du hade det:0

  • Hedda

   hon heter lissq

 • jasmine

  Hej lisa, min kompis hade tagit mitt dayviews konto/email så hon hade gjort ett konto på min email som hon nu INTE fick, Sen lahon upp p*rr bilder osv :( , och sa massa ord t.ex: hej emma kan vi bli ihop o kn’lla osv , äckligt aah! , Så sa jag: ASSÅÅ! , DET VAR INTE RIKTIGA JAG SÅ NI VET! Det var någon (vän) som hade snott min email o gjort ett konto på den , men nu är det vanliga jag, och jag menar inget av de hon skrev ut. så glöm bara. Min vän heter sandra som skrev allt ! Så varsågoda nu vet ni :) . :( ledsen .

 • Hedda

  neeeej! Lisa ta inte bort!!.. Jag har skickat vänförfrågan till dig :(
  Gör privat konto? <3

 • Johanna Isaksson

  Varför snuskiga tonåringar kommenterar är för att du är väldigt ung. om jag skulle tippa så skulle det bli på en 8,9,10? och jag tycker att du gör helt rätt att ta bort det. Sånna som kommenterar är bara rövhål hela högen. tro mig, jag har själv blivit utsatt och gått på allt och nu är jag nere i skorna och det känns som om kraften inom mig ska ta slut.

  Och om man är ung men ser ganska så äldre ut gör att det tänder till de som kommenterar, alltså att de vill dig illa. Det behöver inte vara så men du ska inte gå på ett jävla skit. Jag gjorde det och nu rensar jag min dator på allt som har mitt förflutna. Jag har tagit bort Dayviews,Facebook,Twitter,KiK,Msn, bytt E-mail adress med mera och fått en jävla massa ärr på köpet för att de har dragit ner mig. Jag har blivit kränkt.

  Snälla rara gmn, gör inte mina misstag. Det enda dem vill är dig illa. och jag som ändå är 16 år, och de gjorde mig illa, rejält, tänk på vad de kan göra med dig? Ett barn.

  Akta dig och gå inte på något. Snälla, gör inte mina misstag!