The truth!

Detta inlägg kommer handla om SMINK

Det är många som använder smink o tycker att det är roligt sedan är det folk som inte vill ha smink på sig. Jag använder smink som ni nog vet ;) Och jag får bla. kommentarer där det står ungefär såhär ”Du BEHÖVER inte smink gmn” nej det behöver jag inte. INGEN behöver smink det är bara en grej som folk i smink butiker säger för att kärna pengar. Dom säljer täckande smörja för att folk ska bli utseende fixserad och då köper man massa smink o då känar dom massa på det. jag håller på med smink för att jag tycker att det är roligt, att hitta på massa roliga sminkningar, jobba med olika piggmenterade o matta färger m.m

Det är inte så att jag bryr mig om att jag ska täcka allt i min syn.. för så ere inte me mig!

1 231 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *