The truth!

Detta inlägg kommer handla om SMINK

Det är många som använder smink o tycker att det är roligt sedan är det folk som inte vill ha smink på sig. Jag använder smink som ni nog vet ;) Och jag får bla. kommentarer där det står ungefär såhär ”Du BEHÖVER inte smink gmn” nej det behöver jag inte. INGEN behöver smink det är bara en grej som folk i smink butiker säger för att kärna pengar. Dom säljer täckande smörja för att folk ska bli utseende fixserad och då köper man massa smink o då känar dom massa på det. jag håller på med smink för att jag tycker att det är roligt, att hitta på massa roliga sminkningar, jobba med olika piggmenterade o matta färger m.m

Det är inte så att jag bryr mig om att jag ska täcka allt i min syn.. för så ere inte me mig!

18 kommentarer

18 kommentarer på “The truth!”

 1. :D skriver:

  Gmn! Älskar din blogg! :D

  1. Misslisibell skriver:

   Tack så mycket :) blir så gla :D

 2. bebsan skriver:

  Jag tycker att du gör helt rätt!
  du ska inte behöva ändra dig bara för att folk skriver elaka kommentarer.
  Du för sminka dig om du vill.
  Jag tycker att du är jättebra på att sminka dig XD

 3. :D skriver:

  kan du logga in på fb? c:

  1. Misslisibell skriver:

   inte nu, ser på film ;)

   1. :D skriver:

    vilken? :)

 4. emmypemmy skriver:

  asså vilken förebild du är de är såå bra att du säger ifrån och jag värkligen älskar dig och din blogg+YT
  du får gärna se på min nya kanal jag har typ precis börjat och de vore kul om du kunde typ komentera så de syns nån stan skulle bli evigt tacksam är lika gammal som du och ÄLSKAR att holla på med mode och smink!!<3;***************

 5. N!lla skriver:

  större andelen av kvinnorna/tonårstjejerna har smink för att dölja tex. finnar, ojämnheter i huden, födelsemärken m.m. Om man då bara lägger på ett puder/fondation så ser de ju hemskt ut, därför används oftast mer smink!

 6. Ellie skriver:

  Jag älskar din blogg !
  Men du sa förut i någon video/eller inlägg att du köpte smink nu, för att vara förberedd när du blir äldre.
  Du vet att du snart kommer behöva kasta väldigt mycket? Så din mascara primer o mascara som sitter fast på varandra (två i ett) den har du ju haft sedan Lisa01j, klart att den inte behöverr vara gammal, men det var ett exempel på många av dina produkter som du har haft väldigt länge nu. För du vet vad som händer i t.ex en mascara när den e gammal? Jag säger det bara, den vill du absolut INTE ha vid ögonen…. <3 :*
  Menar inget illa, men jag har googlat o frågat en ''makeup expert'' sähär säger dom:

  Mascara : 3-6 månader (Kan hålla längre)
  Foundation & Consealer: 6-12 månader.
  Läppstift & läppglans : 2-3 år
  Puder, Rouge & Ögonskugga: 2-3år
  Nagellack : 2år (Kan hålla längre)
  Läppenna, Kajal & Eyeliner: 1år (Eller mindre)
  Ansikskräm på burk (nivea t.ex) : 3-10månader.
  <3 :)

 7. :) skriver:

  Heej!!<3333 Jag är en tjej från Finland o bara äääääääälskar dej, din blogg o din yt kanal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<333 Du gör ett skitbra jobb o jag tycker att du får sminka dej om du vill!!!!!!!!:) kraaam!!!!!!<3

 8. Nikola :D skriver:

  Är en 11 årig kille som oså har blogg men vill nt säga namn har följt din blogg i typ så 2 veckor och due riktigt söt …

 9. lifebynika skriver:

  TJÄRNAR*

 10. Anonym skriver:

  Hej :) Ja tycker att ingen borde komma och kommentera nånting liknande att ”du e helt fö liten att använda smink. Du borde ennu leka med dockor och sitta i sandlådan!”. De e dina och dina föräldrars beslut om det! :) Fast jag tycker också att du är skitsnygg utan OCH med smink!!! :DD xoxo 12årig flicka från finland! <33 (:

 11. Mathilda skriver:

  Alltså det är så roligt, för du och jag är typ helt lika och skulle vara skit roligt att träffas eller allt du skriver och såntdär stämmer in på mig! Och jag undra lite frågor:
  Andvänder du topp/bh ;S?
  Favoritaffärer?
  alltså om massa skickar saker åt dig har du typ då gett ut din adress?
  Converse eller nike?
  Har du ett enda par äkta converse?
  Är du kär i någon just nu?
  Kan du inte göra en video där du visar alla dina bodylotions?
  kan du göra En video där du vissar följande saker: din bästa tröja, ditt bästa linne, bästa skor, bästa jeans, bästa mjukisbyor, bästa shorts, bästa klänning, bästa kofta och bästa kjol I SAMMA VIDEO! (:?
  Snälla svara på alla frågor!
  Kram Mathilda

 12. Orolig tonåring skriver:

  Folk (som t.ex jag..) menar inte att du inte behöver sminka dej!! Vi menar att du inte ska sminka dej! Gumman du är ett litet barn!! Du har två år kvar tills du ens blir tonåring! Så sluta med det här och fortsätt vara ett barn och gå ut och lek!

 13. bubble skriver:

  du har verkligen helt rätt. Dem som fortsätter att kommentera att du inte behöver ha smink tycker jag ska kolla in det här inlägget. ditt intresse är smink, du tycker att det är roligt att sminka sig, det tycker jag med. och jag har precis samma åsikter som dig. du skriver en blogg och gör bra vloggar, du bjuder på dig själv mkt, då tycker att andraa får respektera vad du tycker roligt. din blogg är bäst och dina kläder fina fortsätt med det du gör så kommer du att lyckas en dag i livet <3 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *