Fullt upp!

Jag har såå mycket att göra idag! Asså jag höll på att redigera modevisningen o hela stängdes av när ja var nästan klar så ja baah ”NEEEEHJ!” så jag fick göra om men nu render jkag den o den står på 47 typ ;) jag laddar upp ”What’s in my school bag (Förberedelser inför skolan)” och  den har inte kommit så långt men.. Jag ska också filma en  ”Nageltutorial” o naglarna kommer att vara lila. Sedan har jag också 3 sminkningar på lager men jag tror inte att jag hinner alla idag, 1 minst idag.

http://insulinbella.files.wordpress.com/2012/06/fullt.jpg?w=800

4 kommentarer

4 kommentarer på “Fullt upp!”

 1. marialind889 skriver:

  jaha jag bryr mig INTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. hannah skriver:

  heej lisa :D jag vet att du får många kommentarer men snälla svara på denne för det skulle betyda sååååå mycket ! vad är ditt mobil nummer? snälla snälla snälla svara ;* tack på förhand ! kraaam<3

 3. EllaBella<3 skriver:

  Heej<3 Du är jätte söt<3 här kommer 5 fråger:
  1. Villken tid börjar du skolan på morgonen och villken tid slutar du?
  2.Hur många är ni ungefär på er skola?
  3.Bor du nära Göteborg? för där bor jag;)

 4. EllaBella<3 skriver:

  Obs!!!! menade 3 frågor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *