Värsta gryma dagen!

Grymmaste dag idag! Första rasten var det king som gällde!

Lunch rasten var från 11:10 – 12:30

Sedan gick vi till linbanan o jag blev offer till att dom tog fart så in i noooorden! :D HAHAHHA! lög som attan! men det var jätte roligt!

Vi åkte linbana på den sista rasten också! ;D

Jag Hanna o Ida drar o springer sedan, runt 18:00 eller 19:00, Snice! Jag började riält att springa i början av sommarlovet, sprang typ varje dag men sedan blev det väldigt dåligt väder (Regn o såå) Så jag kunde inte springa.. Men nu ska jag försöka bli lite bättre på det hörni!!

Vi hörs antagligen innan vi går ut o springer ;)

12 kommentarer

12 kommentarer på “Värsta gryma dagen!”

 1. Emma skriver:

  Sötis! <3

 2. idda skriver:

  vi är också 5A! :D

 3. jessica skriver:

  aa okej :) så du går i 5A jag går i 6A :D A e braa klass <3 kraam

   1. Nellie skriver:

    Jag går också i 6a, haha nice vi e asså!;)

    1. Violetta skriver:

     Jag går också i 6A.Och förra året i 5A.Hoppas bara jag får vara A hela tiden.Hihi! :)

 4. Emma skriver:

  Jag går i 5blå :)

 5. Elsa Anderberg skriver:

  Hej Lisa!
  Detta har egentligen inte alls något med det att göra. Jag är ditt största fan och beundrar dig så mycket. Jag kollar på din kanal varje dag. Om jag hade chans skulle jag ringa dig, men det går inte. Fråga mig inte varför. Jag försöker bli som du, bete mig som du, bli Lisa Jonsson! Det går såklart inte. Önskar att jag kunde få träffa dig, men vi bor ungefär två timmar ifrån varandra. Du är så himla gullig, rolig, charmig och underbar! Alla killar står säkert på led efter dig! Jag gillar också smink, men har dubbelt så lite som dig! Alla som skriver att du inte behöver smink fattar inte! Du gör det bara för att det är kul! Men man ska inte göra det för ofta! Skulle vara snällt om du nämner det i en av dina videos!
  Puss
  Ditt största fan! Juste jag heter Elsa!

 6. millan skriver:

  jag går i 5b nice`ig grupp har jag iallafall ps lisa kan du lägga ut en bild på din kille om du är ihop me ngn nu skriv att det är han du är ihop med eller ngt så man fattar<333skulle bli jätte gla

 7. Linnéa skriver:

  Hej, märkte att vi har likadan hemtelefon hihi :) btw fin blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *